![]() |
soN a$kımm...
Deli oluyorum Belki de aklımı çoktan kaybettim Artık benim olmasan da ömrümü sana tükettim Seveceğini bilseydim Yalvarır sana ne olur dön derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burda çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzleri yok ettim Sana anlatamasam da Gururumu hapsettim |
sevdim seNİ bir kere... =)
|
Sevdim seni bir kere Başkasını sevemem Deli diyorlar bana Desinler değişemem Desinler değişemem Daha yolun başındasın Değişirsin diyorlar Oysa sana çıkıyor Bildiğim bütün yollar Sevgi anlaşmak değildir Nedensiz de sevilir Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir :111: |
ayrı bir seviyorum bu sarkıyı....
|
Yanmasini bildin narina kül olmasinida bilirim yar diye bastim bagrima sikayetcide hic degilim seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim yan dedigin sey senden ibaret yani kisaca sana emanet leylayla mecnundan dahada beterim ölürsem hakkini bana helal et seviyorum seni seni seviyorum icim gidiyor sana üstüne titriyorum askin atesten gömlek olsada yine yine yine yine yine giyecegim bedeli kara zindan deseler bile girecegim |
Ne oLur aNLa...
|
Hani sen hep yanimda olacaktin Hani ellerimi birakmayacaktin Hani hep yanimda kalacaktin Biraktin, sen simdi yalniz kalacaksin Kara toprak gibi, gokte yildizlar gibi Annemin sicak kucagi gibi Arkadas, dost, baba ogudu gibi Ihtiyacim var sana ne olur anla beni Aglamaktan kurudu Gozyaslarim Yine de ayni yerde bekliyor olacagim Belki sensiz ve sessiz kalacagim Ama hala seni seviyor olacagim |
iyi geceler
te amo... :69: :45: :102: |
cumhuriyet.. =)
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet... Senin ki nasıl bir hakimiyet... Ben anlamadım... Sustum sustum sonunda dayanamadım... Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı benim ki... Hayatı kovalamak mı dörtnala bu evden... Uyudum uyandım hala anlamadım... Aşktan adam misali... Acıdan nefes alamazken... Önümde günler geçiyor... Sen hala aynı yerde... Sarılmak anlamlanmıştı... Seninle hayat oyalanmıştı... Ne gündüzün gecenin farkında... Şimdi hepsini geri verin bana... Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet... Senin ki nasıl bir hakimiyet... Ben anlamadım... Sustum sustum sonunda dayanamadım... Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı benim ki... Hayatı kovalamak mı dörtnala bu evden... Uyudum uyandım hala anlamadım... |
:)tşkkrler cnm...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:02 . |