![]() |
sen bilion bence kendimce:Dnesse
|
yaw nereden çıktı
|
:72:yaw burada sölemiyeyim istersen:D
|
ben kaçtım bitanem..kib öptüm sei çookkk
|
cnm msnneni aç olurmu merak ettim
|
NE OLUR BIRAKMA ELLERİMİ kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sen geldin araladın bıkmıştım bu zalim yalan hayattan beni sen hayata bağladın bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım gecelerse arkadaşım neredeydin bugüne dek beni bulamadın oysa ben seni hep aradım bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bugüne dek hep geç gidip durdum her yeni baştaki sorumda yine aynı kelime keşke... ben onlar içinde büyüdüm yanlış insanla,yanlış yüzle yanlış aşkla evet kapatmıştım kalbimin kapılarını sonra sen çıktın karşıma bunu sen kalbime girince anladım işte yeni bir başlangıç daha ama bu sefer eminim bu sfer keşke demicem yıllar sonra senin için sölediğim tek şey iyiki olacak bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyi yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi ne olur bırakma ellerimi... |
hmm biliom ben bu şarkkıı güsel :)
|
bnece süper çoqqq güzell
|
:)
|
ne ekmek nede su
!!!sensizlik korkusu!!!! istemem yeter ki sen yanımda ol yeter.....!!!!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:16 . |