![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Son yaprakta SEN Sarı bir sonbahar yaşıyor kalbim Tüm güzelliği ile Rüzgar, geçmişim arasında dolaşıyor Garip bir fısıltıyla Sararmış yapraklar gibi düşürüyor anılar Bir biri üzerine Her birinde Bir yaşanmışlık, bir veda Her birinde Ben Düşen son yaprakta da Sen Bir gün Bulunduğun şehirde Sonbaharı yaşarken bir tanem Olur da aklına düşersem Tenimi özlerse ellerin Minik bir yaprak al Usulca dokun Dikkat et incinmesin Ben O yapraktayım Ve bir gün Usulca perdeni havalandırırsa Rüzgar Sakın kapatma camını Bırak girsin odana Dokunsun dudaklarına Saçlarına Minik sarı bir yaprağı Bıraksın yanındaki Yastığa Ve Bir anıyı yaşatsın Hem sana Hem de Bana... ---------------------------- |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen.. Sen üzerine düştükçe şımaran sevgiyi bilmeyensin Sen geçmişini unutan birden bire degisensin Ve Sen Yürekten sevemezsin..... -------------------------- |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... ------------------------------ |
Sen !
Uykusuzluk nedir bilirmisin? Tırnaklarınla yastığını parçaladınmı? Gözlerini tavana dikip, düşündüğün oldumu bütün gece? Ve bütün bir gün, belki gelir ümidiyle bekledinmi hiç? Gelmeyince, seni aramayınca, ölesiye ağladınmı? Sonra çekilip en kuytusuna yalnızlıkların, dev bir ağacın altında ölmeyi, bir teselli aramayı ,ıssız parklarda, tenha sokaklarda, deli divane yollara düşüp, yaşlanmış bir köpek gibi, eskimiş bir gömlek gibi, atılmış hissettiğin oldumu? Sevmekten, günler, geceler boyunca yürümekten, yüreğin hiç yoruldumu? Sen ! yalnızlığın acısını bilirmisin? Unutulmak bir hançer gibi saplandımı sırtına? İçinde kıskançlığın zehirli çiçekleri açtımı? Bütün gururunu çiğneyip, sevdiğinin geçtiği yollarda, bastığı toprakları eğilip öptünmü? Sen ! Çaresizlik nedir bilirmisin? Sen ! Yokluk nedir gördünmü? Yanan başını duvarlara vurup, parçalamak geldimi içinden? Sen ! |
Kimsin sen?
Yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın Farkında olmadan yıllardır beklediğimsin belki de Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin Sevdiğimi söyleyebildiğimsin |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen bitmedin bitmeyeceksin.. --------------------------- |
Nazım Hikmet Ran ne GüzeL Diyor.. sen esirliğim ve hürriyetimsin, çıplak bir yaz gecesi gibi yanan etimsin, sen memleketimsin. Sen ela gözlerinde yeşil hareler, sen büyük, güzel ve muzaffer ve ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin. |
İBRAHİM SADRİ şiirinde ; SEN _ SİZ YARIM Her şey yarım Dışarıda sensiz bir pazartesi Yeniden başlamak lazım Hatırlamamak en iyisi Sensiz yarım Yaşanacak ne varsa Bir yarım Merhaba diyor sabaha Zifir karanlıkta kalmış Sensiz yarım Şarkılar yarım Susmuş radyolarda aşk Çekip gidişin gibi Kapkara büyüyor yokluğun cehennemi Yanıyor tutuşmuş yarım Resimler yarım Gözlerin yok saçların yok El ele gülmüşüz güllerin önünde Ellerin yok Ağlıyor gülen yarım Sözler yarım Unutulmuş ne varsa sevdaya dair En güzel yerinden vurmuşsun aşkı Seni seviyorum desen ne olur Lal olmuş söyleyen yarım Kapılar yarım Vurup gidişin arkana bakmaksızın Bir sızı bırakmışsın Acıyor her kapı çalınışta Seni bekleyen yarım Sensiz yarım Yaşanacak ne varsa Bir yarım Merhaba diyor sabaha Zifir karanlıkta kalmış Sensiz yarım Aşk yarım Ben yarım Her şey yarım Dışarıda sensiz bir pazartesi Yeniden başlamak lazım Hatırlamamak en iyisi Hatırlamamak en iyisi |
Sen
Çözülmeyen düğüm, Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik... Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizlik... Nedenini bilmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik! Sen varya sen... Daha çok sevmek geliyor seni içimden İnatLa! senii çokkk özledimmmmm kayıtsız mısafir mattet |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SENSİN; Benim doğan güneşim, Beni saran, ısıtan, yakan, İçime kadar işleyen… SENSİN; Benim karanlık geceyi aydınlatan Ayım ve yıldızlarım… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SENSİN Gülüm; Beni duygusallığa iten, Ağlatan, düşündüren, Beni deli yapan, arzularımı çıldırtan… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SENSİN bana; Yaşama sevincini veren, sevmesini öğreten, Aniden, hiç olmadık anda Güzel bir şarkı söyleten, Dalıpta hayal kurduran, Yüce Allah’a sonsuz dualar ettiren, Beni hırslı yapan sonrada korkutan, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SENSİN; İlk ve son umudum, Özlem duyduğum, bağlandığım, Uğruna öldüğüm… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SENSİN; Mavi denizde, ufukta gördüğüm Hayallerim SENSİN; Çılgınca istediğim, sevdiğim… [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:59 . |