![]() |
(...ATV / Kim 500 Bin İster)
SELÇUK YÖNTEM: Babanızın mesleği ne?... YARIŞMACI: Babam doktor... SELÇUK YÖNTEM: Ne doktoru?... YARIŞMACI: Tıp doktoru.. |
(...ATV / Tatlı Sert)
MÜGE ANLI: Daha önce izlediniz mi bizim programı?.. STÜDYO KONUĞU: Benden kötüleri de var diye şükretmek için izliyorum... |
(...SHOV - Magazin)
MUHABİR: Siz kendinizi maço erkek olarak tanımlıyor musunuz?... NİHAT DOĞAN: Maço erkek, karısını döven değil, gerekirse sevdiği kadın için dayak yiyen erkektir... |
(...KANAL D / Ana Haber)
MUHABİR: Doğalgaz fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?... VATANDAŞ: Hiç doğal bulmuyorum... |
(...STAR / Benim Kuaförüm)
YORUMCU: Bugün çok emek sarf etmişsin... YARIŞMACI: Teşekkürler... Çok sevindim... YORUMCU: Bugün çok emek sarf etmişsin, diyeceğim ama, hiç emek sarf etmemişsin... |
(...A SPOR / Dünya Kupası)
SERKAN KORKMAZ: Özetle Brezilya bu turnuvada kötü yönetildi hocam... ERMAN TOROĞLU: Brezilya kötü yönetildi dersek, kötüye kötülük yapmış oluruz... |
(...SHOW TV / Magazin)
MUHABİR: Sizin için torpilli diyenler oldu... LERZAN MUTLU: Desinler... Ben bildiğim yolda koşarak yürümeye devam edeceğim... |
(…BEYAZ TV / Beyaz Futbol)*
ABDÜLKERİM DURMAZ: Ertem sen kaç yaşındaydın? ERTEM ŞENER: 41 yaşındayım abi. ABDÜLKERİM DURMAZ: Bu kafayla sen çok yaşamışsın... |
Ana Kumanda
(...BEYAZ TV / Beyaz Futbol)AHMET ÇAKAR: Bu adamlara 10 saat otobüs yolculuğu yaptırdılar. ABDÜLKERİM DURMAZ: Ye hocam; seni duyan da sanır ki futbolcular timsahlarla dolu nehirden geçtiler.* |
Ana Kumanda(...BEİN SPORTS / Aktüel)
MUHABİR: Hocam futbolcuların, 'Sergen hoca futbolcuyken koşmuyordu, ama bizi koşturuyor' diye şikayeti var? SERGEN YALÇIN: Benim kadar yetenekliyseler idmana da çıkmasınlar... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:25 . |