![]() |
Tek bildiğim,an geldi,takıldı motor,tıkandı sistem.Önce su almaya sonra batmaya başladı varlığımın gemisi.Ve ben sadece ve öylece güvertede durup bekledim.İçimden başladım saymaya.Bir,iki,üç..yüz,yüz on,yüz yirmi..Bin,bin bir,bin iki..Sandım ki,yeterince beklersem bu halde,bende gemimle beraber batarım.Denizler altında... yirmi bin fersah,bir postnatal depresyon boyu kulaç atarım.Beş hafta,iki ay,on altı hafta,dört ay..
|
yusuf Güney-Git Bedenim Buralardan
Bu sevdiğim sen olamazsın geçip giden şu Ömrümde Ah tükendim derde düştüm Umrunda olsam gitmezdin Herkes yarin kollarında bense kaptansız kalmış gemimde Yıkılmadım inat ettim Anladım ki bu ömrü boşa tükettim Kalk git bedenim buralardan hiç ümidin kalmadığından Terkedenler değerini bilmeyenler Bir gün pişman olup dönerler Git bedenim buralardan Hiç ümidin kalmadığından Terkedenler değerini bilmeyenler Bir gün pişman olup dönerler Bir an gelir hayatında hiç kimse tutmazsa ellerinden Sahipsiz yapayalnız kalınca anlarsın ne çektiğimi Durur düşünür ah yanarsın Nerde yanlış yaptım diye sorarsın ihtiraslar bu gururlar Hep engel olmuş anlarsın Git bedenim buralardan Hiç ümidin kalmadığından Terkedenler değerini bilmeyenler Bir gün pişman olup dönerler... |
Senin Için Elfida...
BENİMDE YÜZÜME VURAN ACILAR SENİNDE Mİ YÜREĞİNE KONDU AYRILIKLAR HER ŞEYİ ÖĞRETİYOR DEĞİL Mİ ARTIK BİZİ SAVUNAN ANALAR BABALAR YOK ARTIK [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SAVRULANLAR VAR BİZDEN TELAFİ TELAŞLARINDA ÇÖKMELER VAR AKŞAM YORGUNLUKLARINDA HANGİ AMACA UYANACAĞINI BİLMEYEN ÖĞLE VAKİTLERİNE VARAN BİZE GÖRE SABAHLAR NE VAR NE YOK(SA) ONLAR GİBİ YAŞAMADAN UĞRUNA ÖLÜNECEK AMAÇLAR OLMADAN MALESEF BEYHUDE BÜTÜN ARAYIŞLAR MALESEF... |
Alıntı:
|
Görmeden, duymadan mümkün mü yaşamak? Ellerin dokunmadan "aşk" yalan mı gerçek mi? Sen söyle hayat...
|
NİYETİM AĞLATMAK DEĞİL. ANLAŞMAK. AĞLAŞMAK DEĞİL. PAYLAŞMAK. ANLAŞILDIĞINI HİSSETTİRMEK. ANLATABİLMEK. SÖZÜN BİR YÜREKTEN ÇIKMASI. BİR YÜREĞE VARMASI. YALNIZLIĞIN ACISINDAN, BİRAZ OLSUN SIYRILMAK. HÜZÜNE SARILMAKTA OLSA. YALNIZ OLMAMAK. YALNIZ BIRAKMAMAK. YALNIZLIĞIN ACISINI İYİ BİLİRİM. ÇOĞU ZAMAN; BİRİYLE PAYLAŞILAN BİR HÜZÜN. BAZEN YALNIZ YAŞANILAN. ÇOK ŞEYDEN GÜZEL OLABİLİR. DAHA GÜZEL. ÇOK GÜZEL... |
Alıntı:
|
BİR ZAMANLAR BENDE KIZARDIM DUYGUSALLIĞA DUYGUSALLIĞIMA AMA DEVRİLEN SENELER GÖSTERDİKİ DÜNYADA DUYGULARDAN Bİ HABER VARLIKLAR HAYVANDANDA ÖTE MANTIK SÜZGECİNDEN GEÇİRDİKÇE SORUN YOK ÇOK SEVDİĞİM Bİ DOSTUMUN SÖZÜ KALBİNLE DÜŞÜN AKLINLA KARAR VER:1: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:34 . |