![]() |
Adını dudaklarıma mühürlediğim Sevgili.. Seni oyLe ozLedim ki.. |
Geldim :)
|
Hosgeldin..:)
kesKe hic gitmesen.. |
Bakmak Aşktır Kal böyle aşkım, kal böyle Ve yalnız Bana bak. Bakmak aşktır. 'Soyundum işte sana yol olsun diye.' Böyle çıplak böyle et ete Bırak gezinsin üstünde soluğum. Saydamdır aşk, o naif şeytan Gözlerin, çıplak memelerin, dudakların Böyle işte böyle gel gir yatağıma. Ve öp sonra da Durmadan bir daha , bir daha öp beni Böyle uzun bir yolculuk ister aşk. Ve çek sonra da, daha bir kendine beni Çek ki Bileyim benim olduğunu. Böyle işte böyle kasık kasığa. İlhan Berk |
O kadar yorgunumki gittiğimiz yerde uyukladım :) Bu arada elektirik gitti onun için sana cevap yazamadım
|
Tahmin ettim..
Bak ne diicem.. Biraz konusup erkenden yatakLarimiza gireLim.. dinLenelim.. hm.. ? |
Tmm canım.
|
Pekimcim..
|
Dün yine evimizin tüm sayfaları tek tek okudum. Anıları tazeledim :)
|
. Acının El Yazısı Ben acıyım. Yani senin hazan düşen yüzün. UmarsızBoyun bazan. Bazan ağzın, gölgeli gözlerin Yani çocukluğun. Bursa'da bir sokak yani (Bursa'yı hiç görmemişim gibi gelir bana) Bir akşam yaktığın mum sonra bir kilisede Daha hiç bilmediği bir yüz için ölümün Zaman ki senden başka nedir Ve hep bir yüz dönüşür bende Bir yüze Hem geceyi, hem tanyerlerini taşır kendinde Ben ki bir yıkıntınım senin, senin büyüttüğün Acının el yazısında.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:54 . |