![]() |
bekocumm yaa...ayda yılda bi geldim kimse yok yaw..:( nese hadi grşrz..kendine ii bak..:)
|
:( msj atsaydın keske.....nesee sende kib...bb.....
|
Dilerim ki, yürüdüğün yollarda; hayallerin ve yeni başlangıçların olsun. Zor gününde yanında bulunacak gerçek dostların olsun. Başarısızlık, keder ve kötü yazgı senden uzak, düşlerin gerçek; DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yıllar sonra,bilmediğim bir yerde Belki de tomar tomar kağıdın içinde bulacaksın bu şiiri Yine karlı bir gün olmalı Dersler boyu ısıttığımız ellerimizi hatırlayacaksın, Belki bir kaç damla inci akacak zümrüt gözlerinden pamuk kalbine Ellerim ısınsın diye eldiveni verirken 'aklımda! de' deyişini hatırlayıp gülümseyeceksin Onca derdin içinde, bugünlerimizi arayacaksın belki Sınav sorusu hazırlamaktansa sınava girmeyi isteyeceksin Her akşam defalarca çalan telefonu, sana sormadan bir şey yapamayan bu beceriksizi özleyeceksin Yine karlı olmalı İstanbul İstanbul mu yoksa başka bir şehirde mi olacaksın? söylediğimiz şarkıları Heyecanla izlediğimiz kızları Özlemle telefonunu beklediğimiz lolyleri düşüneceksin... Ne kadar uzak ve ne kadar çocukça gelecekler sana... Sonra belki de bugünlere dönmeyi isteyeceksin. Çaresiz dalacaksın yine günlük telaşların içine O zaman bir ince sızı, bir ılık tebessüm düşecek yüzüme,bir dokunuşla pıspıs'a Ben de seni arayacağım,yılların yolların hasretiyle Neye yarayacak tüm bunlar? Sonunda kapılıp gideceğiz yollara ve yarlara 'Tehlikeli suların üstünden atlayacağız' cesurca ve hep hatırlayacağız o saf sevgiyi, değerinin bilemediğimiz dostluğu... |
kederlendim be baboş....
|
Alıntı:
tşkkr ederim kardesim....bi tanesin.....bgn cok mahcup ettiniz....her sey icin saolun......:Q |
Alıntı:
harikaydı canecim...........:( |
Alıntı:
sen daha fazlasına layıksın biricik arkadasım:D |
HAPPY BİRTHDAY... |
.....ilgin icin tşkkler arkadasım......iNan cook muTlu ettin......
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:34 . |