![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben seni; Güneşin sıcaklığı Toprağın yağmuru Denizin mavi suları kadar Sevdim Bitanem.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben seni o kadar cok sevdimki Bakmaya kıyamadım.. Kıyamadıgım kadarda Doyamadım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben seni o kadar cok sevdimki.. Sen istediğin halde... Bırakıp da gidemedim. Ne seni bırakıp, Ne de mazide yaşadıklarımızı unutup.. Çekipde gidemedim.. Kalbim buna izin vermedi.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben seni o kadar cok sevdimki. Kalbimden söküp atamadım.. Ve ben seni o kadar çok özledimki hayal gözlüm! Ne sensizliğe, Ne de sensiz geçen günlerime Alışamadım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] --------------------------- |
ben seni sevmeyi sen ise sadece bakmayı denedin, ben seninle birlikteligi sen ise yalnızlıgını seçmiştin. ben mutlulugumuzu sen ise sevincini istemiştin, ben sıcak esen melteme sen ise hırcın kasırgalara hayrandın. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben aydınlıgın parıldısı sense gecenin zifiri karanlıgını sevdin, ben sevginin tohumu sen ise nefretin fidanı oldun |
Birer yolcuyduk ,
Aynı ormanda kaybolmuş. Aynı çıtırtıyla ürperen birer serçe Hep aynı kaderde buluşurduk Sevmeye tutuklu gibi... Birer tomurcuktuk hayatın kollarında. Birer çiğ damlasıydık, Bahar sabahında, Gül yaprağında, Dedim ya; Hiç yoktan susturuldu şarkımız! Yüreğim kanıyor, Yüreğim kanıyor... Bİtmeseydi öykümüz böyle!.. Yusuf hayaloğlu... |
slm sayfan çok güzel ciksssss olmuşşşşşşşşşşş:1:
|
teşekkürler yaprakkk aslan yattığı yerden belli olurmuşşş burasıda benimmm ewimmm
hoş geldinnnnnnnn |
hoş bulduk ama elim boş geldim :11:
neyse çaylar benden :caylar::caylar: seninle hem fikirim aslan yattığı yerden belli olur ama şu bi gerçek kendine ayit şiirlerin çok güzel :1: |
teşekkürler aslında yorum yapıp değerledirenlerin yorumları daha güzelllll
teşekkürlerrrrrrrr |
hani :2:mütevaziliği elden bırakmıyorsum arkadşım
|
.."Zulmeden kişi, bu zulmü bana yaptığını sandı.
Bana yapılan zulüm geçip gitti ama; vebali onun boynuna kaldı.".. Yeşil Cami mihrabının üst tarafındaki ufak, çini paranın üzerinde, çok az kullanılan "noktasız gifrit" yazısıyla yazılmış Farsça bir beyit |
Alıntı:
güzelmiiş teşekkürler dertkolik :89::89::89::89::89::89::89::89: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 . |