![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim yoldaş,O senin kendi harikalığın.:2: Beğenmene çok sevindim.:2: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
hayırlı bayramlar melekcm...
|
Her nekadar da burda bulunmasan da ben yine de bir şiir yazayım dedim sayfana, özlettin kendini be yoldaş, nerdesin yahu..
ÖYLE YIKMA öyle yıkma kendini öyle mahsun, öyle garip... nerede olursan ol içerde, dışarda, derste, sırada, yürü üstüne üstüne tükür yüzüne celladın fırsatçının, fesatçının, hayının... dayan kitap ile dayan iş ile tırnak ile, diş ile umut ile, sevda ile, düş ile dayan rüsva etme beni! Ahmet ARİF |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Selam yoldaş, uzun süredir yoksun. Belki bu mesajı da birkaç ay sonra okuyacaksın:72: ama olsun ben gene de Newroz'unu kutlayım dedim...:2: Newroza te piroz be Yoldaş... |
Bak yoldaş, seninki imaj değiştirmiş :72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ama Allah için yakışmış ... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tanıdın mı kendisini? :2: |
Yaw arkadaşlar nerelerdesiniz yaw? Bir sınav insanı bu kadar mı hayattan koparır yaw :72:
Gerçi sınavın ilk aşaması geçti ancak yine kimseden haber alınamıyor... Yoldaş, ne yaptın, sınav nasıl geçti? Neşşşla'dan da haber yok diğer arkadaşlardan da... Çok merak ediyorum yahuu...:65: Umarım her şey istediğiniz gibi gidiyordur... Allah yardımcınız olsun hepinizin...:69: |
Bu aralar yeni bir şaire rastgeldim, bir kaç güzel şiirini burda paylaşayım dedim, bir okuyan olur belki...
Dicle’nin Fırat’a Tutkunluğu Kalbimde ki akışı durup hiç dinledin mi? İçinde ki ahengi bakıp görebildin mi? Nasıl bir akıştır bu yakıp yıkar bendimi Aç bana kucağını farz et ki ben Dicleyim Suyum engin ve derin Fıratım sensin dengim Taşkın akan suyumu taşıyansın bilirim Yüreğim sana vurgun engininde yüzerim Aç bana kucağını farz et ki ben Dicleyim Bağrı yanık çobanın kuzusuna dermansın Anadolu halkımın mahsulüne şifasın İçli, yanık türküler bilki senin eserin Aç bana kucağını Farz et ki ben Dicleyim Öyle çok kolların var benimki en taşkını Engel olmam imkânsız aşar kendi bendini En sonunda buldu bak gönül dengi dengini Aç bana kucağını farz et ki ben Dicleyim Kalbim hep sana akar yönüm şaşmaz bilirim Nehir bakışlarını yatağıma sererim Adım senle anılsın ömür boyu dilerim Aç bana kucağını farz et ki ben Dicleyim Serap Sönmez |
Henüz işin başında gibi bir şair ancak şimdiden iyi sayılır...
Dostluk Dost dediğin kalpten kalbe akmaktır Zor gününde cana canan olmaktır Yalnız kaldığında yoldaş olmaktır Karşılıksız içten sevmektir dostluk Üzülme arayan soran yok diye İşte geldim dostum üzülmek niye Bilirim acın çok döndün deliye Yaranı sarmayı bilmektir dostluk Gün gelirde bir gün düşersen dara Anlarsın ki dostsuz onanmaz yara Emanet bu cana giydirme kara Aklığa birlikte varmaktır dostluk Baktığın aynalar yansıtır seni Kalbinden ne geçer ne bilsin seni Gönlünü aç dosta anlat derdini Dertlerine derman olmaktır dostluk Bugün bayram dersin hüzünlenirsin Gurbette bayramlar çekilmez dersin Tasalanma dostum yalnız değilsin Bayramı birlikte yapmaktır dostluk Serap der ki taşkın en iyi dostum İyi günde değil her daim dostum Bir sırrın olursa paylaş be dostum Sırlarına ortak olmaktır dostluk Serap Sönmez |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:16 . |