![]() |
KÜÇÜCÜK MUTLULUKLAR KOCAMAN OLUYORSA YÜREKTE.............. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GERÇEKTEN EN ÇOK NE İÇİN ÜZÜLMELİ........ SADECE İÇTEN BİR CÜMLE BİLE ISITIYORSA İLİKLERİNİ.... GERÇEKTEN EN ÇOK NE İÇİN ÜZÜLMELİ..... SOR HADİ KENDİNE SOR YÜREĞİNE UNUTMA SENİ SENDEN DAHA İYİ SADECE RAB ANLAR VE O DİLERSE SANA İMTİHANLARI KOLAYLAŞTIRACAK KULLARINI GÖNDERİR YARDIMI EN YAKININDAN BEKLERKEN HATTA EN YAKINLARIN FARKETMEZKEN HİÇ BİLMEDİĞİN BİR YERDEN HİÇ TANIMADIĞIN HİÇ BEKLEMEDİĞİN BİR YERDEN BİRİNİ GÖNDERİR.......... |
yok ki sitemim......
|
RUHUM KADAR CANIMDASIN ÖLENE KADAR....... |
m!grom geldim seni bekliyorummm umarım iyi geçmiştir günün:2:
|
sevincim buruk biraz
cnm bu gün ve sonraki günler baya zor geçecek 1 ay yatak istirahati neyseki evdede olabileceği için çok mutluyum bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak ultrasonografide kalp atışlarını izlerken içim cız etti onu kaybedersem çok üzülürüm gerçekten anlayacağın varlığıda yokluğuda imtihan yinede her kadın tatmalı bunu gerçekten bir mucize bir kadına verilen en kutsal görev
Alıntı:
|
günaydın m!grommm iyisin yaa daha ne olsun yat dinlen canım kendine dikkat et canım :45:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]TŞKLER Bİ TANECİM
Alıntı:
|
Buda Kendime
|
gidiyorum:79::19: |
YİNE BAŞBAŞA KALDIK BEYAZ SAYFALARLA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÜNAYDIN YARINLARIMIZ YENİ UMUTLARIMIZ SENİ GÜZEL DÜŞÜNÜP GÜZEL YAŞAMA ÜMİDİ OLMASA GÜNAYDIN SÖZÜYLE ÜMİT TAŞIRMIYIZ YARINLARA GÜNAYDIN:BİR TESELLİ GÜNAYDIN;DAYAN BİRAZ DAHA GÜNAYDIN:BİR TEMENNİ GÜNAYDIN:GÜZEL OLACAK HERŞEY SABAHA BİR SABAH DAHA BİR BAŞLANGIÇ BİR ŞANS DAHA KABUL ET VERİLENLERİ KAVUŞMAK İSTEDİKLERİNE BİR ADIM DAHA İTME ELİNİN TERSİYLE SUNULANLARI DOĞMADAN BİR GÜNEŞ DAHA BATIRMA VERİLENLERİ VERİLMEDEN DAHA GÜNAYDIN! UMUTLARIM GÜNAYDIN! BULDUKLARIM GÜNAYDIN! GELECEĞİN HABERCİSİ GÜNAYDIN! VARAMADIKLARIM....... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:15 . |