![]() |
Uyumazsam börek benden kardeş beklee:D
|
Alıntı:
|
zaten lastdesigner uyuyodur.burda doyurayım karnımı.
|
Alıntı:
sonun da itiraf ettin demek :11: |
:72::11:
ben yemek yiyem yaw öldüm acımdan vallaha..:85: |
Alıntı:
|
Nereye gitsem yanımda götürüyorum sevgimi ve nefretimi...
Her sabah yeniden sayıyorum kaç gündür görüşmediğimizi. Rüyalarımda görüyorum karşılaştığımız anı, başımı çeviriyorum, bulamıyorum söyleyeceğim kelimeyi... Nefretimle uykuya dalıp ve sevgimle kalkıyorum. Her sabah yeni bir güne başlasam da, sensiz yeni bir hayata başlayamıyorum... Sabahları cebime koyup "iyi ki"lerimi, "keşke"lerimi, pişmanlıklarımı, çıkıyorum yola, günün bir saatinde "keşke"lerimi alıyorum, başka bir saatinde "iyi ki"lerimi yanıma... Bir cebimde ise hasretin hala duruyor, yapacak hiçbir şey bulamayınca kalbim bu yorgun kelimelerden medet umuyor... Senden gittiğimde sadece yaralandım sandım, aslında ruhum bedenimden ayrılmış, geriye kalan bir et parçasıymış anladım... Artık kiminle konuşsam ruhum sendeki gibi havalanmıyor, bugün kiminle tanışsam kalbim sendeki gibi atmıyor... Yanımdan geçen herkese sen misin diye bakıyorum, seni gördüğüm anda başımı çevirip kaçıyorum. Senden uzaklaşmak için sana doğru koşuyorum... Bir gün ararsan, açmayacağım diye kendime sözler veriyorum, her telefon çaldığında sen misin diye heyecanlanıyorum. Seni aramamayı cesaret sanıyorum, aramak mı zor aramamak mı bilmiyorum... Hiçbir gelen senin yerini doldurmuyormuş, hiçbir giden senin kadar acıtmıyormuş... Sensiz bir hayatta da mutluluk yokmuş aslında, yokluğunun acısı sevgimden büyükmüş aslında... |
çook güzelmişş yazı..:(
|
pişt forumcular n haber..:72: çok yorucu bi o kadar da paralı bi gün geçirdim..:72::11: foruma girmedim diye içim içimi yiyodu yaw..:72:
|
iiiyiz valla seni sormalıı...:11:
|
yorgun ve aç bi haldeyim..:85:
|
:11: :11: yemek yap bari..:85:
|
yaptım zaten..:72::11:
|
:11: ii aferinn.afiyet ola:72:
|
İyyiii tam zamanında geldim heralde sayfaya bende acıkmıştım zaten.hayırlı olsun sayfanız.
|
sağol kardeş...
of zyrec çok yoruldum yaw bitirdi bu yolculuk beni..:72::11: niye gelip beni almadın heee söle bakem... |
nerdeydinki?
|
:11: :11: :11: para basmaya gitmiş....:72: :72: :72:
|
pişt kowboy naber :11:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kullandım tabe masmavi oldu parmağım :11:
|
bende birazdan mavileştiririm..:72: kime versem acaba...:72:
|
annadın sennn :11:
|
annadım annadım..:72:
|
oy kullanamadım yaw gidene kadar sandıklar kapanmıştı...:72:
|
admın bey selammm bana yardım edermıssın ben buraya nasıl resım ekleyecem copy dıom paste dıom yapısmıo napacam ben bana anlatırmısın sonnada ogrendıkten sonra mod olmak ıstıom ben yardım et bana by admın
|
nerde bu sıtenın admını madmını ınsanlar bır sey soruyor yardım ıstıyor hızmet beklıyor admın beyımız yok aaa cok ayıp:11: leylacım duser bırazdan o buralara yakındır cok surmez bekle yardım eder bende ederdım ama benım ısım cok ok.:72:
|
ya suphı ama ya keske once sana gelseydım ben bu adamın gelecegı yok gıbı
|
Gel cevap ver lannn. Millet senden haber bekliyor :11:
|
yok bana gelme satan ıyı anlatır o bu yapıstırma ıslerınde cok ıyı adam admın kolaymı admın olmak o sıfatı ısmının onunde tasımak bak admın satan asalate bak :11: satan kardesım senınle ılgılenır ıhtıyaclarını gıderrır o cok ıyı yureklı merhametlı anlayıslı mutesebbıs bır adamdır :72:
|
Alıntı:
|
Yanıyorum Aneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:147:
|
:11: ahahahaha
|
allahım sen bana yaşattığın bu acıyı düşmanlarıma yaşatma amen..:72::11:
|
sana çözümünü sölemiştim :72: gel şöle :11:
|
e tamam ben yokmu dedim..:72: seni bekliyorum hadi tek seferde yap bitsin..:72::11:
|
:155: hiç acımıcaaakkk:87:
|
sözmü..:72:
|
:11: tutmayanın ... gitsin :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:25 . |