![]() |
vay canım abim,yoldaşım,arkadaşım ayın üesi seçilmiş:4:tebrikler..başarılarının devamnı dilerim:)yaw en son on üç sayfa önce yazmışım hepsini şimdi gecenin bu saatinde okudum gözlerim ağrıyo:Döncelikle nete neden giremediğimi izah edeyim.ablamların kahrolası laptop benm şansıma geldiğimin üçüncü günü çöktü.ancak dün geldi tamirden.dün de karsa geziye gitmiştim geldiğimde yorgundum giremedim.şimdiye nasib oldu..
|
sölediğim gibi herşeyi okudum..önce neşlama tşk ediyorum bana olan özlemini dile getirdiği için:)berjeni çok sevdiğini de biliyorum,yine belirtmiş sağolsun..sonra yaprağa da tşk beni merak ettiği için..ımm sonra tod bi daha söylüyorum şiirlerin harika hepsini aldım biliosun:)arkeolog ben yokken neşlayla bol bol sohbet etmişiniz artık geldim hep beraber sohbet ederiz:)
|
ben yokken verilen şiir paylaşımları da harika..hepinizin emeğine sağlık..ayrıca ben de bilmiodum öğretmenlik yaptığını yoldaş aşkolsun:Dgerçi suç bende değil mi..yoldaş olduktan kısa süre sonra kaçıverdim:Dama biliosun işte anllattım hepsini..:)nesse biraz da diğer bölümlere uğrayayım;)
|
Alıntı:
Yaw özledik seni Yoldaş yaw...:79: Ama sonunda kavuştuk.:2: Öncelikle tebriğin için teşekkürlerimi sunuyorum. Siteye girememen üzücü ancak şans işte ne edelim... Bu arada, iyi geziyorsun haaa...:85: Valla çok iyi yapıyorsun... Gez gez, bizim yerimize de gez...:2: Ablanlar ve yeğenin Berjen de iyidirler inşallah... Sen yokken, sağolsunlar, öteki arkadaşlarla da güzel sohbetlerde, paylaşımlarda bulunduk. ( Ki okumuşsun zaten..) Artık sen de eskisi gibi aramızdasın, ne güzel...:2: Kendini özlettirme gene olur mu yoldaş..!:2: |
slmmm
|
Selam kardeşceğizim... Biraz geç oldu cevap affet ne olur... İnternet sorunlu bu aralar...
|
slm hayırlı olsun da ben selehattin eyyubi lisesinin wep sitesine girdim bu sayfa çıktı neden
|
Merhaba..
Yanlış yazmış olmayasın adresi? Tam olarak aradığını iletirmisin? ( Daha ayrıntılı yardımcı olabilmem açısından) |
Bu siteye Selahattin Eyyübi Lisesi'nin web sayfasın diye mi ulaştınız?
|
Bahsettiğin liseye ait bir web sayfası görünmüyor. Senin girdiğin adresi tam olarak yazarmısın buraya...
|
slm ben geldim....ama yoksun...:65:
bu arada hoşgeldin dertkolik özlettin kendini...van a dönmeyi düşünmüyon mu kiss???laf aramızda ii gezdin...:85: |
döndüm bile vandayım şimdi:)ne çok gezmesi bi kars,ığdır,doğubeyazıt, bi de ercişte kaldım:72:
|
Alıntı:
|
arkeoloq sayfama kendi yazdıqım şiirlerden birini koydum umarım beqenirsin beqenmezsen lütfen yaz çaktırmadan sileyim onu:72:
|
Bu aralar takılamıyorum nete o yüzden karşılaşamıyoruz.Ne olur affedin beni. Ben geldiğimde siz yoksunuz, siz geldiğinizde ben yokum.:65:
|
Alıntı:
Şiirini okudum tod__. Gerçekten güzeldi. Ben beğendim şahsen. Yüreğine sağlık.:4: Umarım öteki arkadaşlar da beğenir.:69: |
Bilinen En Eski Kürtçe şiir.
__________________________________________________ __
Bi Hevre Xwazdî ez tu hevre bin Bi hevreherin xorînê Wer dî bihêrin kotra bin Bang dîn bi hevre narînê Dwînî kotra hêra bûm Awaz ji cîr dixwînê Fîrabîl û beyaban Hawar ji dest evînê Ez tu watu yek dil wîn Hêzan cwadi wînê Vêra pêkra hıfne wîn Bircînê ya binvînê Birlikte ... Birlikte geçen günleri özlüyorum Hele sabah çıkıp gidişimizi Seninle dağlara çıkar dolaşırdık Birlikte söylerdik şarkılarımız Ben o dağların ruhundan öğrenmiştim Ta yürekten candan söylemeyi Hem dağlarda hem kırlarda hem sahralarda Ey aman medet aşkın elinden yani İkimiz tek bir gönül olmuşken Sonbahar gelip böyle ayırdı bizi Ancak birlikte olunca küflenmez aşk Ya bağır bir ses ver ya da uyu hadi. Boraboz (Süryani Papaz) isimli şaiirin M.Ö. 3-4 yüzyıldan kalma bir şiiri.Bilinen en eski yazılı Kürt şiiri olarak gösteriliyor.İran Kürdistan'ında 19.yüzyılda İngiliz arkeologlar tarafından bulunan bu şiir,bir mezar taşının üzerine kazılıymış. |
Vêra pêkra hıfne wîn
Bircînê ya binvînê :1:tşkkler |
Beğendiğine sevindim. Teşekkür ederim.:2:
|
:4:çok hoş bi paylaşım..emeğine,yüreğine sağlık:1:
|
Teşekkür ederim yoldaş, beğenmene inan çok sevindim. Okuma nezaketini gösterdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum.
|
ni dimek..:Dasıl sana teşekkürler böyle güzel paylaşımlar verdiğin için
|
Reca ederim.
Hoş geldin be yoldaş. Nasılsın görüşmeyeli? |
hoşbuldum..iyi sayılırım asıl siz nasılsınız?
|
Eh işte, idare eder. Gezip tozuyoruz şimdilik. Asıl seni sormalı, Sen nediyon?
|
ben de nedeyim..pazar geldim vana,hep misafirle uğraşıyoruz babam biraz rahatsız da gelen giden oluyor
|
Geçmiş olsun. Önemli birşeyi yok inşallah.?
|
yok..bıçak yarası aldı ama ii şükür
|
Hayırdır yaw ne bıçağı , kavga falan mı( Özel bir soru olduysa afedersin).?
|
yok özel sayılmaz pek..evet kavga yan apartmandan bi adamla tartışmış adam hanımı gelince hava atmak gibisinden çekmiş yaralamış:(
|
Adi yaratık....... İşte insanlar bu kadar aptal. İnsan hayatı onlar için bir anlam ifade etmiyor. Daha çok şey söylemek isterdim ama yeri değil.
Neyse, iyi olduğuna sevindim babanın. İnan çok üzüldüm. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. |
:69:tşk ederim ii dileklerin için
|
Neyse, anlat bakalım kars mı güzel Wan mı?:85:
|
:)Van'dan daha güzel bi yer var mı ya..hem zaten karsa bikaç saatliğine gittik sadece ani harabelerine
|
Dimi ya... ben deki de soru yani, Wan'dan daha güzel yer var mı yaw...
Iğdır nasıldı peki? Benim birsürü tanıdığım arkadaşım var. güzel yer diyorlar orası için, öyle mi hakkaten? |
ora güzelse ben güzel sıfatını tam kavrayamamışım demektir!
|
:72: Yapma yaw.
Demekki arkadaşlar beni kandırmışlar |
ee yani biraz öyle olmuş:72:bi valilik yolu denilen bi yol var trafiğe kapalı..ora gzel..ama oraya da her akşam birileri gidiyor ben kalabalıktan pek hoşlanmam da..
|
Sen de yaylalar da dolaşaydın ya. :72:
|
o sıcakta yaylada ne işim var !:D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:00 . |