![]() |
medenimi wercek hmm isim nick ne olcak kendi ismin mi
|
tşkkler arkeoloq qrup yorumu çoq sewerim;)
|
tod ya avatarında ki fotoyu orjinal boyutuyla yollasana bana:D:D
|
olur:D msndemisin
|
hem ne yapcan dier awatarım qibi çalmıcan dimi:D
|
hayır ama yollayacaksan hemen açıyom:D:D
|
ok açtım bne sende aç
|
yok ama felaket bişi:D
|
onu ayarlıyım mı sana:D
|
awatar hırsızı:p:P
|
ayarla ayarla bak gürayı da bırakıyordum ben zaten
|
:1:
|
olur ayarlarım:Dyaw kusura bakma net kesildi ...
|
bne kaçar şewbaş kib
|
bu arada bnede korqeneraL olmuşum:D
|
hayırlı olsun
|
saol(:
|
110 // çüNkü
Seni anlattım sayfalarca Bende kalan neyin varsa Bir şişeye koydum sonunda Denize attım Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde Benden uzak ol istedim Düşünmekten vazgeçtim Kaçtım saklandım ormanın içinde Kimse bulmasın istedim Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim |
-:::beLki sewMekteN h!Ç uSanMam:::-
Umutsuz olduğu bir anda sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan.. Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan.. Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Belki sevmekten hiç usanmam _p!NhaN!_ |
bne kaçar syfam by;)
|
:::feRiduN düZaqaÇ_çOk a$ıK:::
Herşeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam çok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İçimdeki kötü fısıldar 'Acıt acıtabildiğin kadar kanar' Önce fikrin düşer Boğar gecemi sorulara Hiç mi gelmez içinden huzur Ne gerek var bu kavgalara Affetmek aşkın içinde var Gururun gardını kollar Gururum delik deşik sana Ben insan değilmişim Hiç mutlu edemezmişim seni Zamansız gidermişim yarım bırakırmışım Sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim Ama ben çok Çok aşığım sana... |
muhabbet
Sie Liegt in Meinen Armen
Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Es war unser erster Streit zwischen meinem Herz dann war sie weg diesmal ging ich viel zu weit ohne sie dachte ich es würde gehen doch ich blieb so stur denn ich war enttäuscht unser Liebesschwur doch ich brauche dich denn ich brauche dich denn ich liebe dich Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Wir wollten uns sehen darüber reden warum wir uns nicht verstehen (nicht verstehn) was müssen wir ändern wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden doch es wurde zum Streit wir waren nicht bereit du rastest aus und ranntest raus du schriest: "es ist endgültig aus(aus)" du standest einfach auf du liefst einfach los und ich sah es nicht und in deinem lauf war ich daran schuld das du es nicht mehr sahst Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort und ich bete zum Herrn das er mich zu sich nimmt das ich bei dir bin damit wir wieder vereint sind und ich bete zum Herrn das er mich zu sich nimmt das ich bei dir bin damit wir wieder vereint sind Sie liegt in meinen Armen ich kann es nicht ertragen es war ihr aller letztes 'Wort "ich liebe dich" dann ging sie fort |
türkçesi
|
:19:
|
sen cewir
|
Sie liegt in meinen Armen, Kollarımda yatıyor Ich kann es nicht ertragen, Ben dayanamıyorum Es war ihr aller letztes Wort Onun son sözüydü Ich Liebe Dich Seni seviyorum Dann ging sie fort ondan sonra gitti ] Es war unser erster Streit, Bizim ilk kavgamızdı Sie ist in meinem Herzen o benim kalbimde Dann war sie weg (war sie weg). Ondan sonra gitti(o gitti) Diesmal ging ich viel zu weit Bu sefer çok ileri gittim Ohne sie dachte ich es würde gehen Onsuz yapabileceğimi düşündüm Doch ich blieb so stur Ama yine de inatlaştım Denn ich war enttäuscht Çünkü çok hayal kırıklığına uğradım Unserer Liebesschwur. Bizim aşk yeminimiz Doch ich brauche Dich Çünkü bana lazımsın Denn ich brauche Dich Çünkü sana ihtiyacım var Denn ich liebe Dich... (Nur Dich) Çünkü seni seviyorum (sadece seni) Nakarat Wir wollten uns sehen Biz görüşmek istiyorduk Darüber reden warum wir uns nicht verstehen Neden anlaşamadığımızı konuşmak için (nicht verstehen) (neden anlamıyorum) Was müssen wir ändern Neyi değiştirmemiz lazım Wir wollten etwas finden, Biz bir şey bulmak istiyorduk Damit wir uns wieder binden. Yine bağlanmak için Doch es wurde zum Streit Ama kavgaya dönüştü Wir waren nicht bereit. Biz hazır değildik Du rastest aus und ranntest raus Sen çıldırdın ve dışarıya koştun Du schriest: Es Ist Entgültig Aus....aussss Ve bağırdın ki: Her şey tamamen bittiiiiiii Du standst einfach auf, Sen ayağa kalktın Du liefst einfach Ve yürüdün Und ich sah es nicht, Ve ben göremedim Und in deinem Kopf Ve senin kafanda War ich daran schuld, Ben suçluydum Dass du es nicht mehr saaagst...... Ve artık söyleyemiyorsun Nakarat Und ich bete zum Herrn, Ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'a dua ediyorum ki Dass er mich zu sich nimmt, Beni yanına alsın diye Dass ich bei dir bin, Çünkü senin yanında olmak için Damit wir wieder vereint sind... (2x) al iste:) |
saol susim qüzelmiş(:ayrıca azad hayrolla şarqıda kendine ait bişelermi buldun:72:
|
yhAw saNa hayıRLı oLsuna gelMis mİydim? hatırlayamadıM....... (: saYfan hayırlı olsun.... biras gec oLdu ama.... ;)
|
tşkkr ederim LD (:
|
SezeN akSu_seNi iStiyoRum
Dün bütün gece seni düşündüm yanarak Bir an geldi ki zannettim kalbim duracak Ellerim tutuştu hasretini okşayarak Nasıl istedim, istedim deliler gibi Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini Gel ne olursun gel son defa sev beni Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel Neden bilmem özlüyorum ellerini ver Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer |
sa cnm nabersin
|
iyim cnm ;)
|
yeni bir qüne mrb(:
|
JameS bLunT _ you aRe beAt!fuL
My life is brilliant. benim hayatım harika My love is pure. benim aşkım saf I saw an angel. bir melek gördüm Of that I'm sure. evet eminim o She smiled at me on the subway. metrodan bana gülümsedi She was with another man. o başka bir adamlaydı But I won't lose no sleep on that, fakat ben bu yuzden hic bir uykumu kaybetmeyecegim, 'Cause I've got a plan. çünkü bir planim var You're beautiful. You're beautiful. sen güselsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true sen güzelsin,bu doğru . I saw your face in a crowded place, kalabalık biryerde yüzünü gördüm And I don't know what to do, ve ne yapacagimi bilmiyorum 'Cause I'll never be with you. çünkü bn asla seninle olmayacağım Yeah, she caught my eye, evet,o gözlerimi yakaladı As we walked on by. bizim geçerek üzerinde yürüdüğümüz gibi She could see from my face that I was, o benim olduğumu yüzümden görebilirdi Fucking high, yüksek beceriyordu And I don't think that I'll see her again, ve onu tekrar göreceğimi bilemezdim But we shared a moment that will last till the end. fakat bir süre paylaştık, sonuna kadar devam edecek You're beautiful. You're beautiful. sen güselsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true. sen güzelsin,bu doğru I saw your face in a crowded place, kalabalık biryerde yüzünü gördüm And I don't know what to do, ve ne yaptığını bilmiyorum 'Cause I'll never be with you. çünkü ben asla seninle olmayacağım You're beautiful. You're beautiful. sen güzelsin,sen güzelsin You're beautiful, it's true. sen güzelsin,bu doğru There must be an angel with a smile on her face, yüzündeki gülümsemede bi melek var olmalı When she thought up that I should be with you. o düşündüğü zaman ben seninle olabilirdim But it's time to face the truth, ama gerçekle yüzleşmenin tam zamanı I will never be with you ben asla seninle olmayacağım |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
|
|
Her sabah güneş doğarken
Yeni bir güne başlarken Ne zaman ki güzel bir şey görürüm Sensiz içime sinmiyor Gözlerim arıyor seni Benim çocuk sevgilimi Bir ateş ki yüreğimi ah ah Alev alev yakıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlar da severler Bazen bir çiçek açarken Bazen bir çocuk gülerken Ne zaman ki içim taşar sevinçten Sensiz içime sinmiyor Dönüp te baktığım zaman Hatıralar ağlaşıyor Bir yara ki her yanımı ah ah İnce ince sızlatıyor |
Beğenirsin umarım...
Yaşam bizim hakkımızdır
Gelmiş isek bu Dünyaya Yaşam bizim hakkımızdır Hiç kimse alıp veremez Yaşam bizim hakkımızdır Her ırkta her din de dilde Bilinir bilinmez elde İster sağda ister solda Yaşam bizim hakkımızdır Kadınımız kalem kaşlı Maalesef tüm ömrü kışlı İster çocuk ister yaşlı Yaşam bizim hakkımızdır Yokluk ile boğuşmadan Bir köşede sığışmadan Bilinmeze kavuşma Yaşam bizim hakkımızdır Sanmadan kader ilahi Dersen yanarsın vallahi Tartışmasız ki billahi Yaşam bizim hakkımızdır Hem yasalar hem töreler İnsana saygı duralar Yurdusar’ ı da vuralar Yaşam bizim hakkımızdır Yaşam sizin hakkınızdır Umut Yurdusar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:04 . |