![]() |
arkeolog da sen de cvp yazmıonuz
|
vaaaaaay bnim kardeşim gelmiş yaw sorma bugün siteye girmeye fırsatm olmadı abca gelebildim snde bu saatte yoksun
belkide ykunun en tatlı yerindesindir:72: neyse yarın beklerim ayrıca kardeşim dememi kabul etmene çok sevindim valla tşkler:111: |
:D ii sewin sewin:)ben de çok zor girebiliyorum, bnm büyük yğenim berjen izn vermio oyun oynadığı için:)arkeologla onuşamadım iki gündür rastlaşırsanız selam söle..öptüm sei çoook
|
wayyy canım kardeşim h.g benim de yiyenim aynen arkeolao landa karşılaşamıyorum ben de senı cok öpüyorum akşam girebilirsen gir
|
oky akşam girerim inşallah karşılaşırık
|
slm yoksun galiba bide ben uğruyayım dedim ama senin gibi elim boş gelmedim... iyi akşamlar...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yaw dertkolik inşallah yarım karşılaşırız bugün fazla giremedim çünkü yarın annem geliyor onun telaşı ve hazırlığını yapıyorduk inşallah yarn görüşürüz casnım kardeşim
|
vay kimler gelmiş kimler hoş geldin evet elin boş gelmemişin güzel resim için tşkler
|
yav nerdesin kardeş özlettin kendini:72:
|
Selam yaprak, geldin ancak sen yoksun galiba... Olsun sonra yine sohbet ederiz... Kendine iyi bak...
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:38 . |