![]() |
gecen barda gündüzün cafede olsun
altında 3,25 cabrio götünde levis kotun olsun :D hap at cigara iç kafan güzel olsun ha bu arada unutmiim bayramın kutru olsun :d (yaw her yere de bunu yazıyom :D) |
:D
|
iyi bayramlar...
|
geçmiş olsun alosar...yarın hastahaneyi basacağız arkadaşlarla;) seni seviyoruz...;)
|
geçmiş olsun aliosman
|
geçmiş olsunn alosar........
|
evet geçmiş ossun alosar tüh bekleseydin ya seni ben ameliyat etseydim:72: :72: :72: az kalmıştı şunun şurasında:11: :11: nese umarım bi daha bunu yaşamassın kççççib sen bize lasımsın:78:
|
:11:
|
geçmiş olsun alosar... kendine çook dikkat et emi?
|
geçmiş olsun kardeşim.. umarım biran önce düzelirsin...
|
aliosman gecmiş olsun....
|
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :2:
|
|
alosar hiç görünmiisen uleynnnnnnn:D
|
kendinle karıstırdın aloyu heralde oko kafalı seni...:11:
|
sana kim konuşma izni verdi leynnnn:11:
|
:11: hos koydum ama.....
|
oo kimler gelmiş naber alosar:D
|
benim bişi sölememe gerek kalmamış beko saolsun :72: :11:
|
saol small_wolf :2:
|
Alıntı:
saol helin parça için :2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
messooo nerdesin....:11: sesin cıkmiii...
|
Alıntı:
|
:11: o günü heyecanla bekliiicem....
|
alooooooooooossssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr rrrrrrrrr.....
|
alooooooooo hayırlı olsunnn :72:
|
Alıntı:
|
sellamun aleyküm alosar ben geldim oo burun yakışmış duyduuma göre seninle dalga geçen gafiller varmış:) gönder onları bana :) bi ilk yardım uygularım bidaa kendilerine gelemezler:11: ya ne zaman müsait olursunuz topluca görüşelim gitmeden önce dier arkadaşlarda gelince görüşelim demişler di ne yapağ nasıl görüşelim?? şimdilik hoşçakal by:135:
|
olur doktor hanım bişiler ayarlarız :2:
|
saifen güzelmiş ali osman :2:
|
GEL BERABER AĞLAYALIM
Gel beraber ağlayalım sabah olmadan Damla damla bir zehir karışsın kanımıza İnsanları affedelim, yaşamayı sevelim Sonra insan yaratıldığımıza zavallılığımıza Gel beraber ağlayalım Hatırla tekrarı, bir ömre bedel dakikaları Gerçek olmayan hayallerimizi düşün Biz de bir yerde insanız neyleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım O ayrılığın kederin hüküm sürdüğü O zamanın ilerlemediği gecelerde Söyle kime yalvaralım, kimi bekleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım Ne aradık, ne bulduk bu yeryüzünde İnan sevdiğim bizi aldattılar Sonunda yapayalnız kaldık neyleyim Gel, dünya duruncaya kadar, ölünceye kadar Gel beraber ağlayalım |
saol helin güzel bi şiir
|
Uzun zaman oldu siteye girmeyeli, ama girmişken bi selam vereyim dedim :) İyisindir inş. Alosar kardeş..
|
ii akıl etmişin ali osman. peh hakket bizim sınıf çok komikti ya :79: içim burkuldu walla. şimdi okuldanda van'dan da çok uzaktayım. güzel günlermiş...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
s.a....içeri musati mi? caneé....girebilir miyim....:D
|
ayıp ettin sen bnm kardeşimsin istediğin gibi girersin canemn benim :D
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:02 . |