![]() |
Mamak türküsü
Geldiğimizde otlar yemyeşildi Ve kuzeydeydi güneş Kömür deposu boşaldı işte Mamağa son bahar geldi Güneş altında tutsaklar Geçen son bahara bakıyorlar Şirin mi şirin gece kondu evleri Samsun asfaltında otomobiller Ne güzeldir yollarda olmak şimdi. İlk Hozan Beşir'den dinledim bu türküyü, çok hoşuma gitti umarım sen de beğenirsin |
Gerçekten çok güzelmiş. Emeğine sağlık. En kısa sürede Hozan Beşir'den de dinleyeceğim.
|
Alıntı:
İyi ya işte, yaylalar serin olur.:72: |
yok valla geçen sen gitmiştim korhana ora da çok sıcaktı
|
rica ederim..dinlemeni tavsiye ederim güsel söylüyor ilk başta tuhaf geliyor insana ama gerçekten güzel
|
Mutlaka dinliycem.
Demek oranın yaylaları da seni kesmedi. :72: Eh artık Wan'da telefi edersin. Bol bol yüzersin serinlersin. |
:Dbi dün gittim yüzmeye bi de yarın gidecem inşallah:)
birşey merak ettim rotindanın anlamı ne? |
yaw misafir gelecekmiş yine..çıkmam lazım:( bugünün en güzel yarım saatiydi:)teşekkür ettim kendine ii bak:25:
|
rotindanın anlamını da öğrenemedik ya neyse..:)tekrar görüştüğümüzde inşallah:)pei pei
|
Alıntı:
Rotinda özel bir isim. Şahıslara verilen özel isimlerdir. Kelime anlamını tam olarak bilemiyorum. Tekrar görüşmek üzere.:25: pei pei... |
aloooooooooooooooooooooooooooo nerdesiniz ben geldim sen ve canım meleğim yok oldunuz çabuk çıkın ortaya :72:
|
Geldim geldim burdayım. :72:
Net biraz zayof o yüzden ağır hareket ediyorum kusura bakma. Kapıda kaldın. |
ben kapıda kalmam yüzsüz misafirim hemen daldım içeri :72:
|
Estağfirullah, ev senin yaw. ne dimek...
|
:11::11:benim gibi yüzsüz misafir olursa tabiki evsahibi korkudan ev senin der işte :72::72::72: ya zaten başka kimseye gittiğim yokki bi sana geliyorum
ama siz vanlılar pek misafir perver değilsiniz koca sitede bi sen dertkolik ve iki arkadaş daha geldi hepsi :79::79:ama olsun ben sen meleğim ve diğer iki arkadaşlarla mutluyum başkalarının gelip gelmemesi hiçmi hiç önemli değil??? :79: |
Yok yaw korkudan değil valla. ciddi söylüyorum. ev senin istediğin gibi kullan.
Bu arada seni üzmüşler yaw. Boşver sen. insanın bir sürü arkdaşı olur ama dostları daha önemlidir. Biz birbirimize yeteriz evellallah. |
vayyyyyyyyyyy bu sözlerin beni duygulandırdı seninle hem fikirim
ama inanki kime değer verdiysem faturası bana geriye dönük olarak çok yüksek kesildi artık insanlara ne güvenim nede inancım kalmadı :18: insanlar asla ve asla göründüğü gibi değiller artık her şeyle lafta insanları tanıdıkça kedileri daha çok sevmeye başladım :20: |
VAlla söylediklerine katılıyorum ama ne yapalım hayat böyle. birilerine inanmak zorundayız. yaşamak istiyorsak. Tabi herkes aynı değil. Mutlaka bizi sevecek değer verecek birileri vardır. bir de bu yönden bakmak lazım bence.
|
öyle ama bide içine güvensizlik girdimi onuda atmak çok zor
her kesi aynı kefeye koymakta yanlış aması var |
slm....hayırdır yoksun bu aralar..?:20:
|
Malesef öyle bir hale gelmiş ki dünya, güven insanlara bir anlam ifade etmiyor. varsa yoksa çıkar. parası için babsını öldüren insanlar bile var. dünyamız artık çıkarlara dayanan güvenler üzerine kurulu hale gelmiş.
|
Alıntı:
Hoş geldin bu arada. nasılsın görüşmeyeli? |
iiyim saol...sen nasılsın???bide dertkolik e diyosun çoğğ geziyon diye senin de aşağı kalır yanın yok...
|
Yıh yıh yıh... :72::72: Aman duymasın dertkolik...:11:
Ben de iyiyim işte ne olsun. Yine bugün çenem açıldı bol bol yazıyorum..:72: |
benn çıkkmak zorundayım akşam görüşürüz
|
Görüşmek üzere...:2:
|
valla dertkolik duydu bile:11:...sen şimdi van da mısın???
|
Eyvah..!
Evet Wan'dayım şuan. Çok mutluyum burda. Ah bir de denize gidebilseydim tam süper olacaktı ama nerde... |
Sen Wan'da mısın?
|
biliyom senin van hayranlığını...niye giremiyon denize???
|
ewet van dayım...
|
Fırsat olmadı bi türlü. Ama bu hafta sonu inşallah girebileceğim.
Evet ben Wan fanatiğiyim. Araştırdım bunun tedavisi yokmuş:11: |
Ben biraz ayrılacağım, beni çağırıyorlar zira... Sonra devam ederiz. Kusura bakmayın ne olur.:65:
|
yok bea ne tedavi ettircen böyle olamayanlar tedavi olmalı bence...
:1: |
Alıntı:
|
:25:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm ben geldim ama yoksun :79: gidiyorummmmmmmmmmm
|
nerelerdesin yoldaş yaw??????????