![]() |
ne görüommm
|
ne bileyimmm sen bakıyorsunnn cenawar mıı yoksaa :72:
|
yok pişik:72:
yaf senn canın bişeye çok sıkılıo |
neye acabaaaaa
|
onuda ben mi bilcemm ama canını çok sıkıo bu mesele ama sen kaçtıkça bu messle sanki seni takip edioo
|
allah allahh nedir nedir acabaa :72:
|
bilmemkim ama bu kadar canını sıktığına değmiyecek wallaha rahatlıycan en yakın zamanda:72:
|
eeeeeee sonraaa :72:
|
ya kaçıon bişeylerden aşk mı desem ne desem ama yüzleşmen gerekioo ve yüzleşcen
|
aşk tan hiç kacılır mıııı eee sonraaa:19:
|
sonu biraz kötü olabilir ama senn soğuk kanlılığınla bu olayı soğukkanlılığınla bu olayın üstesinden gelcen.bide yol war
|
tamam herşeye hazırlıklıyımm anlat sennn gardımı ladımmm :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
biraz küçük ama idare etcen artık:72:
|
:72::72::72::72: gerçektenn çok güzell bir pasta ikramm ettinn bana ama benimm iştahım kaçtıı saollll
|
ama bari bi dilimcik alsaydın
|
saool ben doydummm yaaa :65:
|
noldu ya nie moralin bozuldu
|
yok ya hat gitttiiiii
|
Kavgayı, bir yaprağın üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye Öfkeyi, bir bulutun üzerine yazmak isterdim yağmur yağsın bulut yok olsun diye Nefreti, karların üzerine yazmak isterdim güneş açsın karlar erisin diye ...Ve dostluğu ve sevgiyi, yeni doğmuş tüm bebeklerin yüreğine yazmak isterdim onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayı sarsın diye
|
Rastlantıydı belki ilk görüş
Oysa ozaman ben bittim Jenerik bir seneryo sanki İlk bakışta aşk'mı olur Ne yazık ki bizim ki böyle bi aşk |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
kardeş ne yapıyorsun....
|
iyiii abiii ewdeyimmm sen ne yapıyorsunnn
|
ne olsun işte uğraşıyorum işler felan ya... okula p.tesi gidiyoruz haberin olsun....
|
tamam abii ben haftayaa izne ayrılıyorummmm
|
Misafir kabul eder misin çayın varmı çay içmeye geldim :) :) :)
|
HOŞ GELDİNN MUTLU ETTİN BEİİİİİ NASİBİN WAR MIŞŞŞ TAZE SICAKK ÇAY DA WARRR :caylar::caylar:
|
Tşkk.... çokta güsellmiş :) :)
|
teŞekkÜrlerr Ee Anlat Sana DoĞum GÜnÜn Nasil GeÇtİİİ
|
Valla çok güselldi gerçi İKİ kişi doğum günümü hatırlamadı ama :( :( :(
|
boswerr ÜzÜlme Belkİİ Sana Bİr SÜprİzz Yaparlarrr Cansuuu
|
Yokk yaa iki gün geçtikten sonramııı :( :(
|
ÜzÜlme Yaa Sende Onlarin DoĞum GÜnÜnÜ Unutursunn İntİkam Alirsinn :):)
|
Ben onların doğum günlerini hatırladımmm hep :) :)
|
demek Herkes Senİnn Gİbİİ İyİ Ve GÜzele Sahİp DeĞİll Sen Farklisinn Boswer Sen Kazansinnn Mutlu Olmalisinn ÇÜnkÜÜ Bu Duygularin Senİİ Hep GÜzele GÖtÜrecekk Sen Hayattaa Kazanacaksinn Cansu:)
|
Tşk... :) :) inş...
|
Benim çıkmam gerek kib bb:25::25:
|
İnan HerŞeye Laİk Bİrİsİnn Bende Kİİ Karamsar Duyguyu Bİle DaĞittinn Asil Benden Kucak Doluu TeŞekkÜrler Sana Cansuu
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:35 . |