![]() |
slm ruya n habersin.. çok mu özledin...
|
Nereden takılmışsa bir şarkı dudaklarımda havada deniz kokusu.. Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun ağlarsam , ağlar ıslanır.. Denizlerde sen hasretinde ben.. yokluğun esiyor akşamlarda.. Kadehlerde sen çaresizim ben.. yoksun sen yoksun ya akşamlarda.. Sularda yorgun akşam ben yangın telaşlarında çırpınır kalbim çırpınır.. Gemiler geçer uzak bir beyaz hüzün soluklanır çırpınır akşam çırpınır.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Denizlerde sen hasretinde ben yokluğun esiyor akşamlarda.. Kadehlerde sen çaresizim ben yoksun sen yoksun ya akşamlarda.. Gel bir daha gitme hiç hep gözümün önünde ol sen hep yanımdaki resmin gibi.. Aramızda denizler yıllarımı çaldı yokluğun ağlarsam , ağlar ıslanır.. Denizlerde sen hasretinde ben yokluğun esiyor akşamlarda.. Kadehlerde sen çaresizim ben yoksun sen yoksun ya akşamlarda.. |
HosgeLdin..:79: |
hoşbuldukda şu suratını düzeltsen diyorum..
|
Sesini özledim..özledim..çok.. haberim yok..durmuş dünya niye.. |
Duzeltmicem , Canm hic istemio.. ii boyLe. |
yaw yarın geliyo da nie böyle yapıyosun sen..:65: hem konuştum ben sana slmı var...
|
A. sLm..
Nasilmis , nasil gecmish.. bisey belli mi ?? |
daha sınava girememiş.. yarın sabah girecek durumuda çok ii mrk etme yani üzülecek bişey yok. okkay mı...
|
Benim adima okkay , ama icimde onu ozleyen hic susmuyo.
En iyisi yatirip uyutmak o cocugu.. Ii GeceLer.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:10 . |