![]() |
Ellerimin çizgilerine yasladım yüreğimi bugün Bedenimin kınında esmer bir yalnızlık şarkısı Şafağın suyunu içiyor şiirlerim, unutuldu dün Ecelim olsan da sitem etmem, dilimde güz yankısı. O bildik şarkıların ruhuyla gel, istasyonsuz şehrime Düşür istersen kaldırımlara hiç yaşamamış gözlerini Gerdanında isimsiz bir yurt olsun, beni bu şehirden ara Sürgün haritalarında yitiğim, istersen yüreğinde tara. Ahşaplarımdan hüzün sızar, tuz kokar şair yüreğim Dağınık gecelerimde bir sana sevdalı, say ki deliyim Nilüfer kokulu gözlerinden başka bir çiçek bilmem Başımı koydum sevdana, hülyalı bir mevsimdeyim. Her gece uykulardan önce uyanırım içsel yalnızlığımdan Geceye şiirler döşerim, ruhsatımı yaşamaktan almışım ben Yudum yudum bir sevdadır öğünüm, tok kalkarım şöleninden Bir kibrit alevinde ısınır, titrek bedenimle sana gelirim yeniden. Bırak Eylül düşsün mevsimlerin çiçek tozlarına, ay üşüsün Yüreğinin köşkündeki şölenlere yeryüzünün açları üşüşsün Bir sevda mektubu yazdım yine sana, rüyalarına gömülsün Martılarla yolla selamını, mevsimleri geçerek bana süzülsün. |
|
Nasil Ayrilacagiz Biz Seninle..
Saril , Biricigim.. |
Bütün anlamsızlıklara anlamlar yüklesem Bir örümcek sabırla örer biçare yalnızlığımı Oysa, her kadehte sen, her şerefede sen varsın Gülüşün delip geçer içimi, sarhoşluğum olursun. Asırlardır yalnızlığa göz kırparken kız kulesi Kim bilir, belki de gönlündekini bekler durur Saçlarıyla örter gecenin asi ve mor kırılganlığını Bir bekleyiş masalıyla yapayalnızlığını haykırır. Ufuk çizgileri döşenir sabırla kocaman atlaslara İçilir sorularla sevda, tükenmiş ve lâl sabırlarla Usulca akışlarla büyür ırmaklar, ulaşır çağlayanlara Mırıldanır şarkılar aşkı, kucaklanır özlem yangınlarla. Yanlışlara direnirken sevgiler yalansız karelerde Yaradır kaşınan, suskundur her sevda yüreklerde Hep çevrimdışı zaman, ansız korkular lâbirentinde Kendimizi gizlemeye yer kalmamış dünya teknesinde |
...Yollar uzuyor YaklastikCa...
|
Silik bir izlenim gibi kalıyordum kendimde Elimle filan bir şeyler yaptığımı görüyordum Seyrek de olsa konuşuyordum, örneğin Eski bir efsaneyi anlatıyordum birilerine Ya da bir yerleri tarif ediyordum yüzümü buruşturarak İçki de içiyordum, hem de sert içkiler içiyordum Bazan bir iki bardak Bazan da sabahtan akşama kadar Durmadan içiyordum Canım elbette, diyordum, nasılsa Otel batacak, otel batacak! En önemlisi de tanıştırılır gibiydim biriyle Hiç kimselerin ilgilenmediği Bazı olayların tarihçisi olarak.. . |
|
Doğanın bana verdiği bu ödülden Çıldırıp yitmemek için İki insan gibi kaldım. Birbiriyle konuşan iki insan.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sen GiderKen..
|
kimsecikler yokmu..:78:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:25 . |