![]() |
kahvaltılık bisilerr hazırla da yiyelim yaw.... acıımm..... :11:
|
yaw dolaptada bişi kalmamışş..:72: boşver senn..:11:
|
ahhh bana ne bicim misafir karsılıosun diene.. bak... :11: git kuru ekmek fln bisiler bul..yaw... yarım bardakta su... :72: :11: beni geyiktee tutmaa...işim var kalkacamm...senn yüzünden kalkamıorm bi türlü yaw.. :11: :72:
|
ee karşılıklıı..:72: du birasdan hazırlarım yiyecek bişiler...:72:
|
:11: zıkkım dolması, karısık zıkkım suyu.... mı? :72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen bana zıkkım içirmeye kalk..bak sana sebzeli güveç yaptım 2.dkda..:72: kıymetimi bil yaww...:11: |
bizde KURU-ekmek-soğan var bize gelin öğlene:11:
yani pardon kuruekmek-soğan dicektim:72: |
ayy... :( çok saol yaa..... du bende sana bisiler hazirliim... :11: helindeydi....
sende saol mahir abi... :) |
haızırlaa yavv..:72: zıkkımlı bişiler olmasınn...:11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yavaş iç bu sıcakta çarpmasın... :11: :72: mahir abi sende buyur.... kız bak hani mutfakta bisi yoqtu...sen beceriksizsin...ondan bisi yoq diodun... :72: bak dünya kadar şey varmıs..hepsini kendi ellerimle hazırladım... :11: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:14 . |