![]() |
tam onu koyuyordum sen koymuşsun:D
|
vee bugünün son şiiri...
MERHABA
Gün açar, Karın verir yağmurlu toprak. İncesu Deresi, merhaba. Saçakta serçeler daha çılgındır, Bulutlarda kartal, Daha çalımlı. Koparır göğsünden bir düğme daha, Tezkere bekliyen biri. İncesu Deresi, merhaba. Genç bayraklar vardır, Barış düşünür, Kuyularda işçi mavilikleri. Ben hepsini düşünürüm, Yirmidört saat Ve seni düşünürüm, Karanlık, hırslı... Seni, cihanların aziz meyvası İlan-ı aşk makamından bir mısra, Yeşerip, kımıldar içimde, Düşer aklıma gözlerin... Oysa murad alamam. Oysa akdan-karadan Bilirim, payım bu kadar... Unutmuş gülmeyi gözbebeklerim. Unutmuş dudaklarım öpmeyi. İncesu Deresi, merhaba... |
Alıntı:
Ya.. Aksilik...:72:Ben sileyim sen yaz..:72: |
yok canım..bak yeni bi tane attım zati;)
|
Alıntı:
Vay vay vayy...! Döktürüyorsun valla... En zayıf noktamdan vuruyorsun beni...:72: Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sana bu güzel eserler için...:2: |
:)ben sadece sevdiğim bir şairin sevdiğim şiirlerini senn sayfanda paylaşıyorum..teşkküre gerek yok;)
|
Olsun, bende bunun için teşekkür ediyorum ...:2:Bu güzel eserleri bizimle paylaştığın için...
|
OTUZÜÇ KURŞUN
Bu dağ Mengene dağıdır Tanyeri atanda Van'da Bu dağ Nemrut yavrusudur Tanyeri atanda Nemruda karşı Bir yanın çığ tutar, Kafkas ufkudur Bir yanın seccade Acem mülküdür Doruklarda buzulların salkımı Firari güvercinler su başlarında Ve karaca sürüsü, Keklik takımı... Yiğitlik inkar gelinmez Tek'e - tek doğüşte yenilmediler Bin yıllardan bu yana, bura uşağı Gel haberi nerden verek Turna sürüsü değil bu Gökte yıldız burcu değil Otuzüç kurşunlu yürek Otuzüç kan pınarı Akmaz, Göl olmuş bu dağda... (Bir kısmı) |
;)
|
Beğendiğine sevindim...:2:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:02 . |