![]() |
çok basitt
|
Hayat; .....Yokluğu var edecek kadar erdemli. Yanlızlık; ......Dünyaya haykıracak kadar yoksun. Sen; ......Beni yokluğunla sınayacak kadar acımasız. ve ben; ......Kendimle kavgalı... |
Akşam olur karanlıklar çökende Devriyeler adım adım gezende Kar kaplamış solmuş güller görende Sarılıp dallarına öpesim gelir |
"aynı suda iki defa yıkanılmaz." Yıkanılmasın da... İçinde yıkandığımız su, su değil kandı çünkü. Kendi çocuklarımızın kanı. "Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenler size de gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Yoksulluk ve sıkıntı onlara öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki, nihayet Peygamber ve beraberindeki müminler: Allah'ın yardımı ne zaman! dediler. Bilesiniz ki Allah'ın yardımı yakındır." Bakara 214 |
GÜNDÜZLERİM GECE OLDU
GECELERİM KAPKARANLIK SENİ ÇALDILAR BENDEN IŞIĞIMI ÇALDILAR... NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM AMA HERYANIM KAPKARANLIK... TUTSAK GİBİYİM KARANLIĞIN TUTSAĞI... YAPTIKLARIMIN CEZASINI ÇEKİYORUM ŞİMDİLERDE... ÇEKİLMİYORKİ SENİN İMKANSIZLIĞIN VURUR BAKIŞLARIN GÜNÜN KARANLIĞINDA İÇİMİN EN İÇİNDE ACILARIM ALEV ALEV YANAR.... SENSİZLİKLE HAYATA KÜSTÜM |
Ne ZaMaN GoL DiYe BaGıRıP ArKaMı DöNsEm,eLiNdE OFSAYT BaYrAGINı KaLdıRMIŞ BekLiYoR HAYAT...........
|
Zaman Akıp Gidiyor Onurlu Ve Onursuz Her Şeyi Geride Bırakıyoruz Bazen Bir Cığlık Olup İsyan Bazende Bir Ölü Olmak İstiyoruz İşte budur Yaşam Buna Diyorlar "Yaşamak" Ama Bunun Anlamını İstiyorumki Ruhsal Ölümler Topraktır |
avucunu son bir defa, ağlamadan tutmak istiyorum
gözlerim yüzüne küskün sazım sevgine suskun saati ayrılığa kurmuşum olmaz teslimiyet ziyan aklımı senle bozmuşum , içerim felaket kurşunlara geleyim istiyorum ölmek... ölmek istiyorum sevgilim sağ kalırsam affet.. |
". . . Dağınık... Ruhu... Beyni... Mekanı... Her Yeri dağınık... Öyle biriyim... Yalancıyım... Kendimi Kandırdıcak kadar yalancı... Hiç bir hayalim yok... Olmadı... Olmayacak da... Umursamazım... Sabırsızım... Vurgunduymazim... Ama en çok da Dağınığım ben... Ruhu... Beyni... Mekanı... Her yeri Dağınık... Öyle biriyim... Öylesine yaşıyorum... Öylesine... Öyle... " Sen ile başlayan Sevgi ile biten cümle ordularım var benim... |
Ne zaman yüzüne baksam
yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum,acılarım hiç bitmeyecek,bu öyle bir yeşil Ne zaman gözlerinin içine baksam,biliyorum ikimizi de aşar,o kapının ardındaki masal bense yüreğimin bu hallerinden korkar,kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere Akşam olur,evler dolar boşalır acıyla erir,yüzüne aşık çocuk Ne zaman gözlerinin içine baksam,bliyorum İkimizi de aşar,o kapının ardındaki masal mattet |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:11 . |