![]() |
allah Mutlu Etsin Daima Sizi Hayirli Geceler Dilerim. |
hayırlı geceler elfida:2: |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NECİP FAZIL I BEĞENDİĞİNİZİ BİLDİĞİMDEN PAYLAŞMAK İSTEDİM:2: |
Alıntı:
|
:2:
|
GEL
Yüzün bir sebepsiz korkuyla uçuk O gün başucuma karalarla gel. Arkanda, çepçevre, kızıl bir ufuk Tepende simsiyah kargalarla gel. Elinden, dal gibi düşerken ümit Ne bir hasret dinle, ne bir ah işit. Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git Kırık bir tekne ol, dalgalarla gel. NECİP FAZIL KISAKÜREK |
Mihriban(unutursun)/Abdürrahim Karakoç
“Unutmak kolay mı? ” deme
Unutursun Mihriban’ım. Oğlun, kızın olsun hele Unutursun Mihriban’ım. Zaman erir kelep kelep.. Meyve dalında kalmaz hep. Unutturur birçok sebep Unutursun Mihriban’ım. Yıllar sinene yaslanır Hâtıraların paslanır. Bu deli gönlün uslanır... Unutursun Mihriban’ım. Süt emerdin gündüz-gece Unuttun ya, büyüyünce... Ha işte tıpkı öylece Unutursun Mihriban’ım. Gün geçer, azalır sevgi Değişir herşeyin rengi. Bugün değil, yarın belki Unutursun Mihriban’ım. Düzen böyle bu gemide Eskiler yiter yenide. Beni değil, sen seni de Unutursun Mihriban’ım |
Mihriban (Aşk)/Abdürrahim Karakoç
Sarı saçlarına deli gönlümü
Bağlamışlar, çözülmüyor Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü Görmeyince sezilmiyor Mihriban. 'Yâr' deyince, kalem elden düşüyor Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor Lâmbamda titreyen alev üşüyor Aşk, kağıda yazılmıyor Mihriban. Önce naz, sonra söz ve sonra hile.. Sevilen, seveni düşürür dile Seneler, asırlar değişse bile Eski töre bozulmuyor Mihriban. Tabiplerde ilâç yoktur yarama Aşk deyince ötesini arama Her nesnenin bir bitimi var ama Aşka hudut cizilmiyor Mihriban. Boşa bağlanmamış bülbül, gülüne Kar koysan köz olur aşkın külüne.. Şaştım kara bahtın tahammülüne Taşa çalsam ezilmiyor Mihriban Tarife sığmıyor aşkın anlamı Ancak çeken bilir bu derdi, gamı Bir kördüğüm baştan sona tamamı.. Çözemedim.. çözülmüyor Mihriban. |
:2:YİNE BEN NAPİYİM SİZ YAZINCA BENDE HEMEN OKUDUM ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK SAYENİZDE ŞİİRDE YENİ UFUKLAR AÇILDI ÖNÜMDE NECİP FAZIL IN YAHYA KEMAL ORHAN VELİ BİR ÇOK ŞAİRİN ŞİİRLERİNİ HAYATINI OKUDUM ZATEN DESLERİM OLDUĞU İÇİN ÇOK EĞLENCELİ OLDU DİKKATİMİ BU YÖNE ÇEKTİĞİNİZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN YA BİR ŞEYLER ALMALIYIM YA BİR ŞEYLER VERMELİYİM :2:BEN BÖYLEYİM |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:27 . |