![]() |
lastdesigner:ya çok iyi ve muhteşem ötesi bir insan ve duyduğuma göre photoshopta ustaymış ee hayırlısı
weloetheatre:tanımıyorum ama doğum gününde bir kaç paylaşımına rastladım güzeldi mor_yusufcuk:valla tanımıyorum (ve nagy'cim tabiki eren hastasıyım doğru) ismail karataş,calimero99,ato |
İsmail karataş:Akvarist dostum,bire süre özleyeceğiz onu..
Calimero99:İyi bir paylaşımcı Ato:forumun avcısı denizkızı hackoogle lastdesigner |
denizkizini cok sewiorum cok iyi bi insan
hackgoogle 4 senelik arkadaşım iyi biridir bi de siirtli olmasa :) lastdesigner bana dediği gibi 10 numaradır :11: dekoratör - save your kisses - akustikci |
Dekoratör:hangisi şu beni taklit edip ayın üyesi seçilenmi?? boşverrrr siteye bile almıyolar onu yaf şu anda benle idare edin artık:11:
save your kisses:yeniyeni tanıdığım bir arkadaş akustikci:haaa o bir yüzbaşı benim komutanım:2: muhemar-zyrec-satan : |
mahir abe ayıpsın sen benim üstadımsın hiç olur mu
muhemar:tanımıyom ama bizim web master'ımız zyrec:tam bir abi tam bir üstad oda satan 22:adnan abemiz çok komik harika kişilikli biri denizkızı,zelal,hackoogle |
yaw bu deniz kızı hep bana denk geliyoo tek kelimeyle o bir süper moderator çok iyi biri
zelal: valla sabahta sormuştular tanımıyorum hackoogle:tanımıyom bunuda ama nicki biraz googleyi andırıyor:72: Dekoratör,save your kisses ,calimero99 |
dekoratör:bizim mahir abe çok iyi biri ve ayın üyesi
s.y.kisses:çok şeker mantıklı biri calimero99:süper ötesi biri çok mükemmel renkli kişikli kanım çok ısındı asyaçağla,wanteds,lastdesigner |
asyaçağla: bizim okulda bi kız
wanteds: walla pek tanımıyom lastdesigner: candır o cannn alosar satan muhemar |
hepside çok iileer hepsinide çok sewiyorm:)
çikolataaaaaaaa ato lastdesigner |
çikolata canim kardesim bitanedir kendisi cok sewerim üzliyi :)
ato ben kendimi bi alta dewredeyim :) lastdesigner 5-6 senelik can dostum ;) aTo- JesTerX (siyo) - gizemm |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:03 . |