![]() |
saol canéé....
|
slm alosar nasılsın kardeş forma pek takılmıon ben bile daa çok giriorum:11: genç admin Allah zihin açıklığı versin kçib bi slm vereim dedim by:78:
|
he yaw alosar nerelerdesin hiç görünmüyosun...sözde aynı sınıftayız..:11:
|
En güzel günlerimin
üç mel'un adamı var: Ben sokakta rastlasam bile tanımayım diye en güzel günlerimin bu üç mel'un adamını yer yer tırnaklarımla kazıdım hatıralarımın camını.. En güzel günlerimin üç mel'un adamı var: Biri sensin, biri o, biri ötekisi.. Düşmanımdır ikisi.. Sana gelince... Yazıyorsun.. Okuyorum.. Kanlı bıçaklı düşmanım bile olsa, insanın bu rütbe alçalabilmesinden korkuyorum.. Ne yazık!.. Ne kadar beraber geçmiş günlerimiz var; senin ve benim en güzel günlerimiz.. Kalbimin kanıyla götüreceğim ebediyete ben o günleri.. Sana gelince, sen o günleri - kendi oğluyla yatan, kızlarının körpe etini satan bir ana gibi satıyorsun!. Satıyorsun: günde on kaat, bir çift rugan pabuç, sıcak bir döşek ve üç yüz papellik rahat için... En güzel günlerimin üç mel'un adamı var: Biri sensin, Biri o, biri ötekisi... Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi... Sana gelince... Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz.. N.Hikmet - 1933 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
güzel şiir saol helin :2: |
s.a InsaN....(:
|
a.s. cane
|
NBr caNecim....? o avatarindaki ecevitin kuşidir?...:11:
|
iidir ya. bi abinin ayağı alçıda :(
|
neee??? :( hayırdır...msnee gelsene bi??
|
tamam
|
abi evde midir? su an......
|
evt uyuyor şuan yanımda. zaten uyuduğu için pc başındayım :)
|
baya bi uzun oldu sayfama uğramıyalı hiç ziyaretçim yokmu yaw :79:
:72: :11: |
:D
|
|
Yeşil Başlı Geven Ördek
|
|
saol helin aşını anlamadım ama sevdiğim bi şarkı tşkler.
|
:) :) bende anlamadım başını..:D
|
türkçesini atsaydın keşke :D
|
buludğum zmn atcam..:D
|
tamam olur :)
|
s.a ınsan...
|
a.s. hoşgeldin çay içersin deil mi kardeşim :caylar: :caylar: bundan sonra tek çay ekmeğe zam geldi :D :85:
|
:)) he yaw bugün üç ekmek aldım cepte para kalmadı:))
en iisi çayla karın doyurmak...eyw çay için..:)) |
yaw ne demek afiyet olsun açsan hellederiz yawww :85: :72:
|
tmm yarın mecbur halledeceiz...:11: fatih baba halleder:11:
|
aha yine aç kaldık desene :72: :11: :85:
|
:11: :11:hallederiz dediyse halleder fatih baba...:11:
|
tencere kapak yedik valla :72: :11: :11:
|
:11: :11: tencere kapak... o gece pis rezil oldu ama fatih...:11: çokluda dediya bi daha .... o arada brn açtı:85: :11: orada gülme krizine girdim yine :11:
|
ama bende süper yükleniyordum :72: :11:
|
:11: dedi bana fatih baba söyleyin...dedim tamam.. sonra yazdım fatih baba bırak bu çocukça işleri..rezil oldu:11: :11:
|
:72: :11:
kardeş uykum geldi :38: yarın görüşürüz dersanede iyi geceler.. |
ağzımdan aldın lafı:D uykusuzluktan uykum geliyor :D saçmalamam da o yüzden:11: yarn görüşürz..ii gecelr.. optm..vss...
|
biz alıştık zaten :72: :11:
|
mRb genÇ (: caYın var MI?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:25 . |