![]() |
DELİLA ZİLAN
Bi çi rengi bi çi réki Gula bidin dest Zilané Parazvana roja mın tıné jina dilé min Parazvana roja min mizgina bihara min Zilan zilan roniya re Do ew zeri bu iro ji bume peri Keç u kesa bıhurin herdü biska babidin Taca azadiye binin deynin seré zilana min Zilan zilan roniya re zilan zilan |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
çiçek sanatından bir örnek...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Vay vay vay...Ben yokken ne güzel şeyler olmuş burda böyle...:2: Helal olsun be yoldaş, yine yapmışsın yapacağını. Çok sevindim valla. Yüreğine sağlık.:4: |
Alıntı:
Ne kadar güzel bir bebiş bu böyle... Teşekkür ederim canım kardeşim...:2: |
Alıntı:
|
selaammmm:)
|
Alıntı:
|
Valla çok sevindirdin beni.:2: Teşekkür ederim. Hoş geldin bu arada. Nasılsın?
|
hoşbuldumm..iyi sayılır sen nasılsın neler yapıyon görüşmeyeli nie hiç yoksun ortalıkta?
|
Ben de iyiyim tşk.
Bir kaç günlüğüne köye gitmiştim. orda internet olmayınca giremedim siteye. Özledim valla seninle sohbet etmeyi. (Bu arada şiir gerçekten çok güzeldi.:1:) |
ben de çok özlemiştim:)ben de çok seviyorum kürtçe bilmiyorum ne yazık ki ama bu şarkıyı yirmi dört saat dinleyebilirim çok seviorum
|
yakaldım seni :72::72: yav bi ordasın bi burdasın sen bu sıralar çok geziyon gibime geliyor bn hemen anneyi arayımda sana bi yasak koysun :72::72:böyle olmaz yoksa seni görceğimiz yok
|
:72:
|
İlk duyduğumda ben de günlerce dinlemiştim. Anlamı da çok güzel. Ama Türkçe'ye çevrilince anlamını biraz yitiriyor. Keşke Kürtçe bilseydin. Ama önemi yok, dinlemek bile güzel bence. Dur ben bu şiirin anlamını yazayım.
|
:1:çok sevinirm:)harikasın:4:
|
bensiz çürtçe şarkılkar dinleyin ha :79: bensiz
|
sen de gel ablacım kim demiş gelme:D
|
ben geçen yazdan beri dinliyorum bu şarkıyı çook hoş...
|
:11::11:
|
Birkaç kelimeyi tam olarak çeviremedim. Beni affet.
Aşağı yukarı böyle: Renge git yola git(?) Gül verin Zila'nın eline parazvan(?) günüm, gönlümün tek kadını parazvan(?) günüm, baharımın müjdesi. Zilan Zilan aydınlıktır. Dün dilber(güzel)din bugün de oldun peri Keç u kesa bıhurin herdü biska babidin Özgürlük tacını getirin Zilan'ın başına takın Zilan Zilan aydınlıktır Zilan, Zilan |
Yaw kusura bakmayın internet kesildi biraz geç oldu cevap
|
önermli değil ne demek emek verip yazdın hem affet de ne kelime minnettarım asıl sen beni affet zahmet oldu sana
|
Ne zahmeti yaw. Olur mu öyle şey... Bu arada birşey soracaktım sana; Baban nasıl oldu?
|
iyi çok şükür..bugün dikişlerini açmaya gidecekti
|
Çok sevindim iyi olduğuna...
Eeee anlat bakalım sen ne yaptın? Yeğenler gitmiş ha... Havalar da sıcak bu ara... |
evt pazar gittiler..evt ya ama şimdi kim bilir ığdır nasıldır yazık ablam.....napayım ben de kendime bir haftalık program ayarladım bugün
|
Programında gezmek mi var yoksa ders çalışmak mı? (Biraz özel oldu herhalde:78:)
|
ben kusura bakmazsan artık çıkmak zorundayım farkında olmadan ikindi vakti gelmiş daha öğle namazını kılmadım..kendine çok ii bak umarım yarın da karşılaşırız uzun bi ardan sonra kısa da olsa seninle sohbet etmek ii geldi..:)kendine ii baakk:25:
|
yok özel değil..beş saat ders var gerisi tv ve net..:)sbah sekizde başlıyor çünkü hatırla sevgiliyi izliyorum:)neyse ben kaçr....
|
Hatırla Sevgili'yi sende izliyorsun demek. ne güzel. Bugün vurdular Mahir'i.. Neyse seninle sohbet etmek çok güzeldi. İnşallah yarın da karşılaşırız. Allah namazını kabul etsin. Görüşmek üzere.:25:
|
bugünkü bölüm tam anlamıyla muhteşemdi!bi an o grubun içinde, defnenin,alinin yanında olmayı o kadar çok istedim ki.....
|
Bugünkü bölümü izleyemedim malesef.:65: Ben de onların arasında olmak isterdim gerçekten.
|
güzel bi bölümdü keşke izleyebilseydin..ee nasılsın?
|
Valla geç kalktığım için kaçırdım.
İyiyim, ne olsun uğraşıyoruz işte. Sen nasılsın görüşmeyeli? |
ben de iyiyim..en azından dünden ii sayılırm..okuduğum kitaplara o kadar kaptırıyorum ki kendimi kendimi başroldeki kişinin yerine koyuyorum sonra da şimdilerde olduğu gibi onun etkisiyle ruhsal bunalım yaşıyprum:)
|
Kitap okumak insanı işte böyle tkiler tabi.. Ben de bir ara okuduğum bir kitabın etkisinden iki hafta kurtulamamıştım. En son hangi kitabı okudun acep?
|
forumda gayet ii arkadaşlar olsa da bazıları çok sinir bozucu olabiliyor değil mi?gerçi kimin uımrunda kendi kendine ön plana çıkarmaya çalışan, ihanet eden ve sinsice hareket edenlerden de bu beklenirr.................................
|
yüreğim seni çok sevdi/canan tan
dönem içinde de okumuştum..çok beğendiğim için yine okumaya karar verdim salı başladı ve bugün bitti ikinci defa üzüntüye boğdu beni |
Alıntı:
Öyle mi? Boşver, forum güzel şeydir sinsilere inat...:72: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:18 . |