![]() |
Alıntı:
TAMAM KENDİNE İYİ BAKK |
Gece Günün tükendiği bu saatlerde Tüm doğa canla başla çalışıyor. Gece vakti bu yıldızlardan inen Ne acayip bir korkudur kim bilir? Etkisinde kalmış nice gizemin, Kaygılı, bir yandan tir tir titriyor, Karanlıkta, bilinmeyen bir gücün Gözlerini üstünde hissediyor. Ne büyük dehşet kendini tanımak! Kaçışı olmadan, durmadan çalışmak, Ebediyetin içinde devinen Varlığın merhametine kalmak! Bu nasıl kara, zor bir bulmaca Amaçlar ve çözümler gizleniyor, Birileri titrerken aşağıda, Yukarda birileri düş görüyor. (1888-97) Fransızca'dan çeviren: Tozan ALKAN Victor Hugo |
slm güzel bi şiirle sizi ziyaret etmek istedim baktımki bunca zaman oldu bana ziyarete pek gelen olmadı demek sizde yeni gelene hoşgeldine gitmek adet değil galiba :72: bari bu adeti ben başlatayım dedim
|
Alıntı:
TEŞEKKÜRLERR MEWSİMM ÇOK ANLAMLIYDIII ŞİİR MUTLU ETTİN BENİİİİ :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: |
victor hugonun şiirlerini çok se3verim
ayrıca beğenmene çok sevindim |
bende Sewdİmmm GÜzeldİİİ Mewsİmm Nerelİsİnnn
|
aslen erzurum ama doğma büyüme izmir izmirde ikamet ediyorum
|
saĞuklardann Kurtuldun Yanİİ İzmİrr GÜzeldİrrr Sicak Şehİrrr
wan' HİÇ Geldİn Mİİİ |
evet izmir çok sıcak ama egenin incisidir erzuruma geçen sene gittim pek gitmiyorum
vana hiç gelmedim |
İnŞ Bİr GÜn Gelİrsİnn Wan' Çok GÜzelll Tawsİye Ederİmm Çok DeĞİŞİkk Ben AŞik Oldumm Wan' A Çok Gezdİmm Şehİrr Ama Gİtmekk İstesende Gİdemİyorsunnn Wazgecİlmezz Yanİİİ DÜn Gece SaĞiktuu BugÜnn Acayİp Sicakkk KiŞin Erzurumm Gİbİ Çok Kar YaĞiyorr Ama Mantikli Bİr Kar YaĞiŞii Delİcesİne DeĞİll GÖk YÜzÜÜ Sankİİ Karla Ddans Edİyorr Daha Neler YaŞanilasii Bİİrr Şehİİr
|
siznerelisiniz? biraz kendinizden bahsedermisiniz tabi sizin için bi sakıncası yoksa
|
yokkk Ben Wan' Liyimmm Ünİw Okuyomm Bİde Kamuda CaliŞiyomm Siradan Bİr Hayat Yanİİİİ Okul İŞ We Ew Monoton Bİr Hayat Bİİ Yorumunda Okudummm Dosyalarr Falan Duruyoo YazmiŞtin ÇaliŞiyon Muuu
|
ben yaprağın sayesinde görme özürlüler derneğine üye oldum daha sonrada sekreter olarak orda çalışmaya başladım ama işimi çok seviyorum
|
ewett aslında hayırlıı bii işş yaa allah dernekteki üyelerin yardımcısıı olsunn çok zor ya hayata bakan pencerelerin kappan masıı
|
evet haklısın ama süper bi zeka inan onlardan çok şey öğreniyorum bir bilgisayar kullanıyorlar akıllara zarar ama onlarda javs proğramı var
|
haklısınn genelde bir duyusunu kaybeden diğer duyusu çok gelişirmişşş ama yineden cok zor ya hayata azimlee sarılmalarııı çok güzell yaaa
|
şiirlerini beğenerek okuyorum bu iltifat olsun diye demiyorum gerçek keşke her yazdığınızı okuya bilsem
|
keşke şiirlerim çalınmasada hepsinnii paylaşsamm sizlerlerr
|
nasıl yani çalındımı ?:65:
|
ewett bazı forumlarda okudumm kendii şiirleriiii cocuğuuu kacırmışş gibiii oluyorr insann ya emeğii çalıyorlarrrr
|
çok üzücü insanın kendine saygısı yoksa sizin emeğinize hiç olmaz
ne yazıkki her türlü hırsızlık had safada |
haklısınn o yüzdenn paylaşımlarım sınırlı kalıyor istemeden
|
açık öğretimimi okuyorsunuz
|
ewett bu sene 3 sınıfııı aöğ dewm edecemm
|
anladım hayırlısı ben bi 15 dakika ayrılmak zorundayım geldiğimde burda olursanız devam edceriz
|
hat gitti ya kusura bakmaaa bende cıkmak zorunda kaldımmmm yeni geldimmmm :)
|
Alışıyorum her dem yokluğuna
Gecem zehir Gözlerin ateş. Bu kaçıncı kaçamak senden habersiz Bu kaçıncı ölüşüm Bu kaçıncı sinemi delik deşik edişin Bu kaçıncı telefona bakışım sen diye Sensizliğin reklâm amaçlı sayfasına Bu kaçıncı gidişim Gecem karanlık Gözlerin ateş. Kapanırken gözlerim. Hayallerin tam ortasında Kaçıncı uyanışım Bu kaçıncı rüyam sana teslim ettiğim Ki hepsinde sen vardın bir zamanlar Hepsinde gözlerin başucumdayken. Nakaratında çatlak hüzünler besleyişim. Neden bu şehre tapıp neden acı çektiğimi sormuştun Artık biliyorsun. |
Alıntı:
|
hoş geldinn cansu
|
slm matet ben geldim umasrım misafir kabul edersin bakıyorum tatile gidiyorsun tatil yerin bellimi
|
teşekkürlerr yaprakkk hoşgeldinnn prıgramm belllii ilkin inegölle gidecemmm ablamlara inegöldenn sonra istanbulll ve sonrada bodrummmmmm
|
vay bayağı bi gezcan yani istanbulu bnim yerimede gez ist da halamlar var 2 ay önce ordaydım orda kimsen varmı
|
olmaz mıı her yerde oturacağımm bir sandalye warrr :) istanbul aşığıyımmm istanbulsuz olmazlardanımm 20 günlük iznim warrr doyasıyaa eğlenmek istiyorummm hakkım değil mii :)
|
elbette gittiğin her yerde oturcağın bi sandalye mutlaka vardır :2:tabiki hakkın bu hakkı kimsenin elinden almasına hakkı yok umrım gönlünce eğlenirsin
|
teşekkürler yaprakkk güzell dileklerinn içinn
|
ne zaman gidiyorsun?
|
bugünnn başlayacamm izin işlemlerinee salı biterse inş çarşamba yolcuyumm
ha bu arada yenii işinde hayır lı olsunn yaprakk |
hayırlısı olsun güzel dileklerin için tşkürler kusura bakmazsan ben çıkcam çünkü uykusuzum uyumam gerek akşam işe gidicam yarın görüşürüz olurmu
|
tamam yaprakk sana iyi uykularrr kendine iyii bakkk
|
tşkler matet sohbetine doyum olmuyor ama uyumak zorundayım çünkü 6 da uyanmam gerek görüşmek üzere sende kendine iyi bak,, :25:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 . |