![]() |
waLLa iim allaa skr.....dersane-ev-pc-tv.......soru-moru? urasıorz......sen nasıLsın? ha bu arada YarN gelio msn? karar verdin mi?
|
gelecem ya aslında kararı annem vericek..:D şeymayla birlikte gelirim merak etme sen de kaça kadar ordasın?..
|
walla sabah 7 aksam 5 tir benm....utanmasam orda yatıcam......izin verseler Kalırım ayLarca cIkmaM o orda oLdukca.....
şeYma ki? |
herhalde m harfini unutmuşsun samsundaki varya bahtsız bedevi o :D 1 haftadır burda bende yeni görüşürcem onunla gelirim oke..
|
haDEe yhaa......ben oNu biliorm daa o samsundadır bu baskasıdır diee sordum.....onuda mutlaka getir....tanisalım...(:
|
oke sen onunla bende senin ark;) sen şimdi çıktın ama neyse sora görüşürüz iyi akşamlar kib ..ii çalış :)
|
ya appe sizden ayrıldıktan hemen sora ben eve geldim ...çünkü ikisile oturup napcaktım ki onları bıraktm..cafe den çıktıktan hemen sora ayrıldık şeyma yla ..bilsem otururdum şeyma giderdi...:D
|
s.a bekocum..sana bi selam verip çıkacam netten.:D :D hadi görüşürüz...:)
|
Bi damlacık...
Duru bir yeşildi ortalık Akşam güneşi kırılmış bir mızrak boyu Ve çocuk sesleriyle iniyordu ışık, Ağlarda sanki dargın bir kılınç balığı Pullarını döküyor üstüme Bir sessizliği anlatmak için yazıldı bu şiir Belki de anmak için bi damlacık bir sessizliği CAN YÜCEL *uzun bi şiir olsun istemdim okumazsın die..:D |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 . |