![]() |
Bir iskambil falında, çıkmıştık birbirimize O güzel kupa kızıydı, sinek valesiydim bense Gece yarısı o Perşembe rastladım köprü üstünde Ağlama dedim, o ağladı trabzanlardan indiğinde Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda hep yağmur mu var Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar? Bir kar tanesi ol, kon dilimin ucuna Bir kar tanesi ol, eri ağzımda Sırılsıklamdı soyundu, vücuduma dokundu Biraz pürüzlü tenimde yaşam hücrelerimi buldu Mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken Tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak Rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum. inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına Uyandım bakakaldım, hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna Hoşça kal [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
DElGEç
Gel bir parçam ol kanımdan canımdan Gel bir parça al ekmeğimden suyumdan Ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş Gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur Ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş Gel bir de sen vur, hadi gel Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgârlara Bu sert iklimli ıssız hayata Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu Biliyorum durma gel Bir de sen vur Bir de sen vur Gel bir de sen vur Bir de sen vur Gel bir parçam ol kanımdan canımdan Gel bir parça al ekmeğimden suyumdan Ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş Gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur Ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş Gel bir de sen vur, hadi gel Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara Bu sert iklimli ıssız hayata Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu Biliyorum durma gel Bir de sen vur Hadi gel bir de sen vur Gel bir de sen vur Hadi gel bir de sen vur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
...bARdaK giBİ kIr BIraK bEni aMa BIRAKMA beNİ...
|
kimse yoK gaLİbA saYFaCığım:)
|
kimse mi yok
|
ewt şu anda da yok..
|
|
İkimiz için aynı bedende bir ufak deli kalp diyecekler Kimi güm atacak kimi güm batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız Seni öptüğüm ilk gece bahçede Yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir al uyanınca otur yanıma Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönül deli kahrımız Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım .. yar Hadi çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:27 . |