![]() |
Koluma girip beni yürüme öyle âh’este âh’este..
|
Yorgun bir dünya, turunu tamamlamakta şimdi Kırıntı düşler deryasında umutlar topluyoruz Örümcek ağlarında biriktiriyoruz hüzünleri Yazgımız sallanıyor bir öküzün boynuzlarında. Hayat, biz doğmadan kapatmış tüm perdelerini Her yeni gün, toprağa alır yine de verdiklerini Binlerce ağlayış senfonisiyle sunar hüzünlerini Gölgeler ruhumuzda dolaşır, aşk melekleri gibi. Kederlerle geçerken sevdanın pembe nehirlerini Dalgalar vurur ilençli kıyılarda içimize, içleniriz Yalın ayak dolaşırız soyumuzun çürük kütüklerini Kırk yerinden yamalı gönlümüze şiirler serperiz. Çatılara düşünce yaşamın yağmur tıpırtıları Çamur akar, dereye ulaşır, bükülür sızımız Tel çiviyi sarar, ter bedenden akar, üşürüz Acıların atlasında kendimize küskün aşığız. Bu gece, içime taşır mı yüreğinin fenerlerini Yabancıyım, yitiğim kendime, gözlerim lal Asıyorlar bir duvara, bir seni düşünüyorum Ruhumda bir kadın, düşlerin sürgünündeyim. Mavi bir boşluğu kucaklarız, tahtımızda sefa Islak bir mendil taşırız cebimizde, özleme şifa Ayrılıklar ekeriz gönül ovamıza, hasadımız cefa Masallar ülkesinde yitirdik hüzzam sevilerimizi. |
Asker burdami Ki.. |
|
Burdayım canım. Seni bekliyordum.
|
Nasilsin ? |
İyiyim canım. Sen nasılsın? Başın nasıl?
|
:) SeninLe dolu.. iyiyim..coK ozledim seni..isleriniz halloldu mu.. ? |
bende seni çok özledim. Gidene kadar aynı yoğunlukta devam gibi :(
|
Sonraya biraktigin hic birsey oLmasin , gozun arKada kalmasin , hepsini hallet..ama yoruLmadan hallet. Olur mu |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:34 . |