![]() |
:4:sen de benden eksik kalan değilsin:)sayfan bu tür şiirlerle giderek güzelleşiyooo:)):):;)
|
Alıntı:
Senin gibi değerli insanlar sayesinde...:2: İnşallah daha da güzelleşecek... |
arkadaş dünya için boş yere üzülme
şu hurda dünya için gereksiz yere üzülme var olan zaten geçti yok da ortada yok şen ol da var için yok için üzülme ÖMER HAYYAM:1: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ömer Hayyam'ım Bütün şiirlerinin toplandığı bir kitap var bende... O kitapta da yer alıyordu bu dörtlüğü... Sevdiğim biridir... Bu dörtlüğü de çok güzel...:1: |
Alıntı:
|
ben De İkİ Ay Falan Önce Hayatini Okudum..ne Kadar DoĞruydu Bİlİnmez Ama GÜzeldİİ..Çok Anlamli SÖzlerİ Var BeĞenİrİm DÖrtlÜklerİnİ;)
|
Alıntı:
Evet, sosyal mesajları da çok güzel... Örneğin En sevdiğim Dörtlüklerinden biri şöyle: Cennet varmış öteki tarafta.. 70 tane huri,içkininde en güzeli ordaymış, Desenize dostlar ben zaten cennetteyim, Bir yanımda şarabım, bir yanımda sevdiğim... (Hatırladığım kadarıyla..) |
Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de ordaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili.. |
BENİM DE EN BEĞENDİĞİM ŞU:
Niceleri geldi neler istediler Sonunda dünyayı bırakıp gittiler Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler Bu dünya kimseye kalmaz bilesin Er geç kuyusunu kazar herkesin Tut ki , Nuh kadar yaşadın zor bela Sonunda yok olacak sen değil misin ? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:58 . |