![]() |
sağol teyzesi onlarda seni öpüyolar isteklerime gelince ne yapiyim bebişim zor şeylerinde iyi bi tarafını bulup değerlendirmezsem işin içinden çıkamam :11:bende hakkımı sonuna kadar kullanıyorum |
sen nasıl üşüttün bebek ya neyse bitki çayları falan iç atlatmanı dilerim dinlenmelisin |
deriiiiiiiiin nereye kayboldun :2:en iyiysi çıkıp dinlen tatlım |
benim şu an çıkmam lazım üzerimde ki baskılar artıyor çok muhterem eşim çalışıyoda bi şey üzerinde umarım en kısa zamanda kendine bi pc alırda vatana millete hayırlı olur:46: :19:beni senden ne bu şehir ayırır devamı yarın aşkım:50::50::50::50::50::50: |
net gitti m!grom neyse bende çıkıyorum uyumam lazım benimde görüşürüz canım
|
Bir an seni dusunmeden
Inan yapamiyorum Oyle derin derin yaram Kurtulamam bu sevdadan, Yakar yikar hatiran Bak su yagan yagmura gor beni Feryadim sariyor bak simdi gokleri Gel bastan yazalim bu askin kaderini Gel bastan yazalim Nasil unuturum seni Nasil unuturm seni Gonul ferman dinlemez ki yar |
DERİNİM UYUYOSUNDUR ŞU AN MIŞIL MIŞIL DAHA ÖNCE GİREMEDİM YA :79: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TEKRAR GÖRÜŞEBİLECEK OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR... |
m!grommmmm canım ya işe gidiceğim için erken uyuyorum bende beklerim seni ama sabah uyanamıyorum beklerim bu gün seni yarın tatilim erken uyumam
|
ben geldiiiiiim nerede bu derin:20: |
burdayımmmmmmmmm müzik dinliyordum dalmışım hoş geldin canım
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:38 . |