![]() |
yaw baba sen hoşgelmişsin.... erken di daa... ama.... :11: olsun
sen bu gece bende uyu.. o zmn... bekleyelim bütün millet toplansın.... sora pasta börek... ayaklarına gireriz... :72: sana kahvaltılık hazırliim mi? açmısın... yağlı yenmez gece gece.... çok güzel van peynirim var... biz öle satan gibi deiliz.... :72: :11: |
Duy duy. Yok kardeşim. Ben zaten yardıma geldim. Hani bi isteğin arzun varsa yaparız beraber..
|
eyw... h.g mişsin... yoq yoq ben sana bişiler hazırlııcam...
LastDesigner: Alo: şişş nan adnan abi ben mezeleri hazır ettmm... beklioruz... Satan22: tmm tmm geldim kapının önündeyim... |
e hadi bende gelem..:72: gerçi bugün benim günümde baya laf yedim ama olsun..:72::11: sen mezeyi hazırlamadınmı daha yaw..:72:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Ya daha ne mezesi. Benden geçti bu büyük devirdim zaten. Kardeşim kusura bakma ben şöle kıvrılayım şuracığa. Sen sabah beni uyandır tamam mı? Hadi sana kolay gelsin..
|
Oh ohhh döktürmüşsün vallaha
|
yaw daha yeni başlamıştık nereye..:72:
|
hazır hazır.... meyve suyu nerde ... :11: :72:
looo ismail nerdesin kardeşimm.... uyudun mu? noldu.... ha tm tmm... sıkışmış çocuk...wc ye gitmiş.. :11: :72: bekliorz.... |
ee doldursana be kardeş n bekliyon artık..:72: geceye içelim..:72:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:46 . |