![]() |
bende iim.:11: hele bi ıhlamur verde içem zaten boğazım çok kötü..:(
|
bu ıhlamur muhabbetini hatırlıyorumm =) üzli wermemişti galiba ;)
|
heeee cimri kıs nolcak işte..:11:
|
annene soyle yapsn da =)
|
sende cimriymişsin beee:11:
|
ben mi cimriyim be nankor ne cimriligimi gordn bu sefer cidden kustum ask olsnnnnn =(
|
ciddenmi..:11:
|
Alıntı:
|
ay ay gonlumun sultanı gelmiş hg kız =)
|
gönlünün sultanı haa..:72: ay gizoo yaa canımsınn..........:D ee naaptın ne ettinnnnnnnn??? hayırlı şeylerde olmuşş..:11: :72: tekrardan hayırlı olsun:72:
|
saol bi tanem =) allah kocatsn inş. :D
|
:72: :11: amin amin...
|
Sayfan çok güzelmiş..
|
tşkler hg hep beklerimm =)
|
|
|
sen dinlermiydin boyle sarkılar =( bu arada tşk ettim bende kimse gelmiyo diye uzuluyodum
|
TŞkler =) Begendİgİne Sevİndİm =)
|
=) TŞkler..... Bende Hep Wİnanpdan Mi Dİnlİycem Dedİm Forumun Neyİ Eksİk =)
|
Tabİ Kİ Sahsen Ben Brİtney İ Cok Severİm =) Şİmdİ Benİm Severek Her Gun Vaktİmİ Ayirdigim Forumumda Sarkilari Olmasa Olur Mu =)
|
=)
|
söyleyecek söz kalmadı....biraz anlayıs istedim o kdr......
|
bende ...................
|
msn den cıkma bisii söliicem...
|
Alıntı:
|
|
Çok seneler geçti senden sonra
Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiç bir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım Şimdi hatırlarım, eski günleri Belki döner gelirsin bir sabah Ağlamaktan usanmadan Hergün ağladım durmadan Şimdi beni yalvartmadan gel Yaz yağmuru, düşer durur yüreğime Bir küçük aşk, yeter benim hasretime Sende benim yağmurum ol Damla damla yağ gönlüme |
|
Aşkım yuvam hazır mı
Gelsem yerım hazır mı İlk defa sevmedim mektubunu Senın bu el yazın mı Bıraktığın gibiyim Biraz daha sabırlı Hiç acelem yok otur yerıne Geldın de kalmadın mı Niye bu yürek yarısıyla kavuşmuyor Niye bu gönül başucuyla barışmıyor İçimde Senden bir parçan var uyutmuyor Garezine neden bu kaderim Ne zaman unut desem zorla vuru felek Boşuna değil önce bana huzur gerek Büyüsü bozuldu seninle sevişmenin Günahı senin bu kötü kaderinin Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim Tutuğunduğun sağlam dalı kesmeyi Çok iyi halletin beni üzmeyi Oturduğum yerden bu ilişki Bitirecek güç yok güzelim |
BAYILIYORUM BU SARKIYAA YHAAA
|
Yandım alev alev yerine
Yağmur yağsa da durduramaz Sanki kilitlendi yüreğim Gitmek istese kurtulamaz Deli fırtınam, deli gözyaşım Deli yağmurum, bebeğim Üşüdün yine, sakın titreme Bırak üstünü örteyim Yar ayrı gayrın mı var? Bilemedim sana daha nasıl yaranacağım Aşkımdan şüphen mi var? Beni bile bile ağlatsan da unutacağım Alışmışım acılara, nasıl olsa deli hasretine alışacağım |
Saygısız yürütemezdik, başaramazdık.
Biz bu aşka köle olduk. Söylenenler unutulmaz. Yenilip yutulmaz. Yanamadan kül olduk. Sevdiğim herkes ayrıl diyor. Kimse onu bilmiyor. İçimde sönmeyen ışık o. Korktuğum her zaman, yanımda olmadan, Beni rahatlata bilen o. Sabah olsun Tanrım. Ne olur uyandır beni. Elimi açtım göğe duy beni Dibine vurdum aşkın. Suretim boş şişelerde. Tiryaki oldum artık bu derde |
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil |
Üzülürüm yine
Resmini görünce Maziye bakarak Vazgeçemem senden Bir ömür geçse böyle Ardından yalvararak Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur... Unuturum sandım Zamana bırakınca Seni nasıl sevdiğimi Ama bugün yine Söylüyorum hep aynı Hep aynı şeyi Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur... |
|
Sen içimdeki ayyas ruhum
Sen sarsintisi kalbimin Ah sen... aglayan çocuk sesi haykiran ask müjdesi, yarinimin habercisi, nerdesin... çok zaman geçti aradan yolumu kaybettim seni bulamadim üç tarafi dar sokaktan çok geçtim ama seni soramadim... gözlerin hala benimmi söyle kimseyi sevmedinmi..!! ben seni bulamadim yüregim kitli kalbimde giden yarim simdi nerde ben seni soramadim... |
|
PARÇALANDIM
Parçalandım Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım |
slm...!!
|
we a.s.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:03 . |