![]() |
|
offf yine elektrik gitti.. lanet olsun zıkkım olsun zaten sinirlerim tepemde bide üstüne bu tam oldu.. nefret ediyorum herşeyden..
|
Sustum.
:65:
|
Alıntı:
hem sen nie üzülüyon yaw annamadım..:) satan hep gülücek die bişey yokki.. oda arada bir üzülsün canı sıkılsın gerekirse ağlasın bağırsın çağırsın deli olsun.. off ne yazdığımın farkında bile değilim.. hem senin üzülmemen lazım mutlu olman lazım ki bizde sana bakıp örnek alalım demi baci..:) |
Icim kirik dokuk .. Moralim yerle bir. Senin disinda bir seytan var ki. Cek git. Hatta simdi vedalas diyor. Bunalmaktan olecek gibiyim.. hatta daha da kotusu olememek gibi birsey bu. |
sen benden de betermişsin yaw.. hayırdır sana noldu hadi benim arada bir geliyo böyle oluyorum sana noluyo ruya...
|
Bilmiyorum Adnan cok kotu oldum , hic iyi degilim canim cok yaniyor. |
belkide ruşenin burda olmamasındandır.. Keşke burda olsaydı şimdi hem sana hem bana koşardı... İçindeki yangını söndürürdü.. Sıkma canını boşver üzülmekle sıkılmakla ele bişey geçmiyo bunu çok ii biliyorum.. Yani sigara kullanıyormusun bilmiyorum ama söndürüp yakmaktan başka bişeye yaramıyo..
|
Yanan ve sondurmeye calistigim tek sey yuregim .. Cok kotuyum Satan , cokk.. Seni uzuyorum , biliyorum. En iyisi ii geceler dilemek. |
Üzülmek için zaten bir sebebim varki.. Sen nie üzesinki beni.. Yüreğinin sesini dinle n diyosa sana onu yap... Benim 6. hislerim gibi...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:02 . |