![]() |
...
|
Ağzımı acıtan bir iklimle konuşuyorum artık.. ömrüme gücenikliğim nasıl da kaynadı.. yarama bak.. Bir elim kendime bir elim meçhule saplanmış gibi.. Bıçak Sen.. Kan Ben.. öldür hadi.. daha önce bıçaktan hiç su içmedim Ki... |
Bir yaz sabahı, Tatlı bir esinti gibi girdin hayatıma. Fırtına oldun, tufan oldun kasırgalar yarattın Dağıttın sakin umursuz yüreğimi... Aşkı, sevdayı tattım Sana ağlamanın, seninle gülmenin lezzetini.. Ve... Sen gidiyorsun Tanrı şahidimdir ki, Ne elini tutmak istedim sımsıcak, Ne gül dudağının busesini. Ne sarılmak ayrılmamacasına Ne de hissetmek dudağımda nefesini. Ne gözlerime bakmanı derinden, aralıksız, Ne vücudunun tek zerresini.. Ne kokunu duymak her hücremde, Ne de olmazlarıma teselli... Seni görmek anda - arada Sesini duymak bazen... Tanrı şahidimdir ki Ben öylesine sevdim seni... Ve... Sen gidiyorsun. Ya ben... Biliyorum, yine aynı saatte Kahrolası sigaraya uzanır gibi alışkanlıkla Uzanacak telefona ellerim... Ya beynim, Ya yarım asırlık yüreğim Ya yüreğimdeki sevgin Ya sevginin üzerine ettiğin yemin... Ve... Sen gidiyorsun. Bir bilebilsen, bir görebilsen Yarım asırlık çınarın nasıl yandığını. Bir şeyler sıkıyor boğazımı Nefes alamıyorum, nabzım atmıyor Soğuk akıyor terim Yangın yeri yüreğim.. Kış gecesi gözlerim, Gözlerim yağmura gebe Boşaldı boşalacak yağmur Koptu kopacak fırtına Ama sen gidiyorsun. Ve ben, Seni seviyorum. Saflığını, çocuksu hallerini Hani ağlarken çenenin titremesini Bahar gibi gülen gözlerini İlla ki gözlerini Ve yine gözlerini Seni düşünmeyi, özlemeyi Öfkeli bakışını, Ve sesini, nefesini, hasretini Ve her şeyini Her şeyini sever gibi Seni seviyorum... Ve sen, gidiyorsun Biliyorum.. Vaktim çok az , Bir daha seni görebilir miyim Bilemiyorum... |
Geldim...
|
Askim... |
Canımm...
|
Uzulme , tamam mi . |
Sen yanımda oldukça üzülmem
|
O halde uzulmen icin hic neden yoK. Yarinimda bugunumden coK yaninda olacagim |
Bunu hissediyorum içimde...
Biliyormusun saçlarımı çok kısalttım. Tam asker oldum :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:20 . |