![]() |
Bana soz ver , nolur uzme kendini.. Baristiniz mi ? |
Eski satanı o kadar çok özlüyorum ki.. Bugün saat 12 de işe gittim.. Gözlerim kaymış bi şekilde nerdeysin die sorduklarında bankadaydım dedim.. Gözler de bankadan dolayımı kaymış dedideler.. Odamı çok severdim eskiden canım sıkıldığında atardım dvdlerden birini izlerdim.. Şimdi hepsini kırmak geliyo içimden, herkesi üzüyorum ister istemez.. Yüzüme bakmaya bile korkuyolar belkide tam nickime sahip biri oldum şimidi... SATAN (ŞEYTAN) yani...
|
Tmm dedim ya gitmeyecem.. allah allah sen bendende delisin.. ahanda sustum tmmı..:) gıcık şey....:)
|
Seni cok seviyorum tamam mi .. sen uzulunce benimde yuzum soluyor. Sen benim can dostumsun. Hadi simdi git yat uyu , kendine gel Ne uyku ne bisey hepten bi tuhaf oldun. Ve iyiki yanimda diilsin cokk sinirlendim sana |
tmm yaw vallaha iikide yanında değilim tmm bak sakinleştim..:) hem uykum yok.. hadi sende gül bakem..:72:
|
Sato nolur uzulme.. isigi kapattim annemi gormedim.. Satan nolur kendine ii bak dvdlerimi parcaliicam.. Ne bu yaa. Verem olcam uzuntuden gorceksin o zmn. oFs. |
tmm tmm bak derin bi nefes çektim biraz iim şimdi..:85: sen verem olma hiç hasta olma tmm baci..:72: ha bide ofslama..:72:
|
|
|
Aksam yemegin bendennn... Vitamini kacmasin diye az pisirdim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:50 . |