![]() |
Alıntı:
|
Nefes Gibi.. Seninle aynı havayı solumaktayım.. Seni çekiyorum içime doymadan.. Seni sana soluyorum , göğsümden çıkarıp Hissediyor musun aşıkça yayılan nefesimi.. Göğüs kabarışlarını , iç çekişlerimi, ahlarımı.. ve ardından sevdiğimi söyleyemediğim zamanlardaki yutkunuşlarımı.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Solugumun Ortasi , Nefesim Sensin..
Kaderimin Kendisi, Ruhuma Tensin.. Bakislarim, Yarislarim, Tutuslarim oldun.. Özümü Anlatacak ifadem Sensin.. |
Yağmurda Düşünceler.. Aldım kendimi karşıma Sen böyle miydin ? dedim.. Bir yağmur yağmaya görsün Yerinde durabilir miydin..? Yürürdün , gölgen uçardı duvarlarda Çekip üst üste cigarandan.. Bir savurman vardı dumanı Şimdi değil ama , eskiden.. Koşar mıydın bir oraya bir buraya..? İş yüzünden miydi üzüntün.. ? Böyle dar mıydı vakit..? Yeter artardı , sevişmeye .. Nahit Ulvi Akgün [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Pasta kola alıp geldim. Umarım pastayı beğenirsin..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
cola görünmüyo ama :11:
|
Ben uzerinde ki cikoLataLarini yesem ? .. :2:
HosgeLdin.. |
Şimdi görünür.
|
Neden sadece çikolataları? Yoksa beğenmedin mi :65:
|
Yok hayir begendim ama aksam cok yemisim..:72:
NasiLsin ? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |