![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ...nefesimsin... Geri dön yanlızlığım Ger dön Çıkmaz sokağın kuytusundan Geri dön Hayalimsi bir çokcuk gibi durma orada Geri dön Sen yeterki geri dön Sadece geri dön Küsmüş olmalısın belki Sadece bana Bana ve benimle olanlara Senden başka kimsem yok benim Ben asla küsmedim Sana ve seninle olanlara Beni bırakma yanlızlığım bırakma... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Senden benden ne farkeder şeytana uyup aşkı yakmışız Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin aşkım derdin her aşk dediğinde Beni kendine daha çok aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken 3-5 saat bile ayrılsak yapraklarım dökülürdü sen giderken [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fırtınalarda korunup saklandığım liman olduğumu söylerdin ömrünün sonuna dek beni seveceğine kalbini kalbime kelepçeleyip anahtarını okyanusa attığını eklerdin benim için kıyamet seni kaybettiğim gün demekti ruhumda sakladığım en derin hazinemdin sonsuza kadar saklıyacağım yokluğumda sen nasıl olursun diye hayal ettiğimde seni mutlu çok mutlu görüyorum çünki hep öyle ol istedim hatta belki yeni aşklar tanırsın tanı zaten herşeyin en güzeli senin olmalı aynı şeyi isteme benden yerine kimseyi koyamamki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bazı şarkılar vardı birlikte sevdiğimiz senin bana benim sana söylediğimiz onlardan bir yada bir benzerini duyarsan beni anımsar gülümsersin benmi? ben hiç unutmıcamkı okyanusa attığın anahtarı biri bulurda bizi bizden çözer diye daha iyisini yaptım seni kalbime kazıdım her atışında hatırlamak için yaşıyor ama uzaktaysak birbirimizden seni hiç unutmadım ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmışız Kendine sahip çık bensem kalan geride zaten sen hep görüceksin ben kimseyi ama kimseyi seni sevdiğim kadar sevmedimki |
kişiselin hayırlı olsun!!!
|
Hayırlı kandiller firari.....
|
tşkler.. dertkolik.. seninde kandilin mübarek olsun...
|
:2:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ADIN KALMALI... Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi Geceleri koynuma almadım ihaneti Hele nihavend hele buse hiç geçmedi aklımdan Ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın İçimin nehirlerinden Evet yangın Evet salaş yalvarmanın korkusunda talan Evet kaybetmenin o zehirli buğusu Evet isyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın Sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı Bu sevda biraz nadan Biraz da hıçkırık tadı Pencere önü menekşelerinde her akşam Dağlar sonra oynadı yerinden Ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca Sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam Ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı Yani ben seni sevdiğim zaman Ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın Yine de Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet, bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet kaybetmek için erken sevmek için çok geç...!!!!!!! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 . |