![]() |
Erik Ağacı
Uzun süre baktım sokağa Kimse yürümemiş o yoldan Yürüdüyse de belli değil Kuru yaprak gibi yapışmış Ayak izlerim kaldırımlara Yeni bir yaz başlıyor Rengi, tadı, kokusu değişik Bir hayat geçmiş önümden Ancak bir kaç saniye... Aynı dalda ama farklı çiçekler Anlıyorum bu yüzden bana yabancı Kaç yıldır tanıdığım Şu arka bahçedeki erik ağacı Özel Arabul |
Alıntı:
|
S.A Sena nasılsın ?
Gelmişken eli boş gelmek olmaz diye nacizane bir şiirle geldim kabul edersen ? Umarım beğenirsin. YALNIZLIĞI DENEMEK gecenin ortasında ne işin var yıldızlara dokunma yanarsın bak birazdan ay da batacak karanlık bulaşmasın ellerine tersine döner yolunu bulamazsın içi dışı uzay tozu yansımalar sahi mi yalan mı anlayamazsın bir rüya gemisi iskele sancak dokunup geçiyor hayallerine ağlayasın gelir ağlayamazsın sevmek insanın yüreği kadar küçükse büyüğünü taşıyamazsın yalnızlığı da dene oldu olacak nasıl yankılanır derinden derine iyi midir kötü mü çıkaramazsın insan insanı kendisi tamamlar içinde başka dışında başkasın eksikliğin fazlana elbet bulaşacak öbürü sığacak bunun derisine yoksa sabaha sağ çıkamazsın |
Alıntı:
|
Hoşbuldum .Rİca ederim. ßeğenmene sevindim .Ayrıca sıcak karşılaman içinde teşekkür ederim.
Fırsat buldukça seni rahatsız ederim :) |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Kandilin Mübarek Olsun Kardeşim..........
|
esmerim yaaa nerelerdesin sen yaaaa görmez olduk seni buralarda bir giden bir daha gelmiyor :79:
|
geldim işte derin özledim sizi dayanamadım artık...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:49 . |