![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]ismail kardeş... hazırladım yataını uyuyacaksan... buyur... ama gel takıl derim ben...
|
Alıntı:
yaw sen getirecektin rakıyı... hani nerde... yoqsa unuttun mu? :11: :72: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
benim dedemden kalma bi radyom var kusura bakmayın... du kral efemide ayarliim tam olsun... :11: :72: |
aloo ismail kardeş... uyudun mu? sen yaf... hiiç sesin çıkmıoo...
|
ee açta sesini biraz efkarlanalım..:72:
|
efkarlanmayalım yaw zati yeterince efkarlı bi gece...bekocum şöle oynak bişi açarmısın lütfen?? oturmaya mı geldik buraya :D
|
bilgilendirme :D =efem şimdi siz bilmezsiniz bayanların günlerinde geyane laftır bu ayol şekerim oturmaya mı geldik buraya hadeeee,kalk kııız die kolundan çekiştiren teyzeler + ah ah ben genç olcaktımda ortalııın tozunu attırırdım dierek gençleri ezen teyzeler vs vs vs
|
tabi hemen..... :11: ama biz içiorz begüm... :72: sende tv izle istersen... şaka şaka.... ya da sende bize katıl...
ha satan hani nerde madde yaw.... getirde dolduralım... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
tokuşdurun bakem... hadi begüm gecenin şerefine..:72::11: üzme yaw sende fazla kendini..:72: bekir mezeler nerde yaw..:72: |
Alıntı:
bilgilendirme için teşekkürler... gün esas yarın...başlıoo...da.. ark. lar biz sende uyuyucaz dediler...kıramadım.... sende h.g.... şimdi...efkar zamanı zaten barışım genceecik yiğidim gitti... üzgünümm...+ onca dert tasa...:65: :19: :72: :11: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:25 . |