![]() |
bende istiyom ondan deniz kızı
|
temem yaparım :11:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:106: sağol sea star çok sevindirdin beni.. yaw hep diğer arkadaşların doğum gününü kutladım bu sitede ama şimdi de benimki kutlanıyo çok güzel bi duyguymuş gerçekten.. birlikte nice yıllara diyelim..
|
nice mutlu yıllara..iyiki doğdunn...:) :)
|
Mutlu yıllara canım dostum.
|
sağolun arkadaşlar bitanesiniz...:85:
|
sağol nagy...
|
:64:
|
sağol denizkızı bitanesin sen....
|
s.a günaydın!!
|
a.s bekocum n habersin..
|
saol abi...idiir... ben siyonun kişiselinde su+murattı dedim ki!! oo ac yetim gelmesin ... :11: menüü bayaa bi zengin...yalnız alkol bide kuş sütü yoq.... :72:bekleriz... ben mangalı yakıorm haa... :D
|
yaw bende bu nie sadece su dedi diye sabahtan düşünüyodum.:72: e şimdi siyo buraya damlar ozaman..:72:
|
damlamazz merak etme...ha gelirsee kemikleri atarız önüne:D sen gel benim kişiselimee mangalı yaktımm... :11:
|
gördüm biraz acale et yaw şimdi patron damlar ben yine aç kalırım ona göre..:72:
|
:11:
|
heyyyyyy ben geldim geçerken uğrayayım dedim :11:
|
adnan abi varmı bişiler :11:
|
hoşgeldin sea satar sen uğramışsında ben uğrayamadım..:72::11:
siyo gece yine sahura kalkamadım odamın kapısını kilitlemişim kaldıramamışlar beni..:72: ölüyorum acımdan vallaha.. olsa olsa sende olur bişeyler..:72: |
Senin için..:((
|
selam ben geldim :78: uğriip bi hal hatır sorayım dedim nasılsın?
|
hoşgeldin sinem... iim sen n habersin..:78:
|
HoŞ Bulduum :2: Ya Ben Yarin Gİdİyorum UŞaĞa :79: Nasil OlcaĞimi Bİlİyosun....
|
hadi yaw..:65: tekmi gidicen...
|
Yok Babam GÖtÜrcek De Birakip DÖncek :65:
|
:65: üzülme yaw.. alışırsın böle yaparsan ailende üzülür.. mutluluk ve üzüntü ikisi bi arada kim bilir nasıl bi duygudur..:65:
|
Mutluluk Ve ÜzÜntÜ Bİrarada Evet... ÜzÜlmÜyorum Dİyemem Ama Atlatirim İnŞallah :11: Ee Sen Napiyosun? Sularla Aran Nasil :72:
|
çok şükür ii.:72: su hayatımın bi parçası oldu artık..:72: sabah evden çıkmadan kendimi bi güzel ıslatıp öle çıkıyorum...:72:
|
:11: :11: Du Ya Harcama Sularimizi Onlarin Neslİ TÜkenmekte Tamam Mi:72:
|
burada bolca var..:72:
|
ya ben gelemiyorum sen bize yollasana biraz hazır kanka olmuşken suyla :11: kırmaz seni :11:
|
tmm sen mrk etme ben yarın bi boru hattı döşer açarım vanayı..:72:
|
sağolasın ya sende olmasan napardık bilmiyorum :72:
|
satan bu her yere yetişir..:72: satanman..:72:
|
:72: buarada avatarını çok beğendim :85:
|
hımm benimde çok hoşuma gitti..:72:
|
ya okullar açıldı ya forum yaprak dökümünü yaşıyo :65: ortalıkta kimse yok :18: sema abladan da ses seda çıkmıyo buaralar :20:
|
yaw hem okullar hende ramazandan dolayı...:85: semadanda çıkar bu günlerde bi ses mrk etme sen..:72: hem ben varım forumda yeter.:72:
|
orası öle tabii :72: sen yetersin :11: :11:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:29 . |