![]() |
sana olan hasreetim bir an susmak bilmiyor
yüreğim delik deşik sen olmasan olmuyor |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
çok aşığın var diyorlar yalan de yeter bana,gözlerindeki cevaba hazırım inanmaya
|
Gayret et güzelim elini uzat...
ßæ |
şimdi sil baştan tekrar yaşanırmı hayatım
yoksa sonuna varıp noktayımı koysaydım |
Gurbet ellerinde offf esirim esir... Zahidem kurbanım hep bende kusur...
ßæ |
Gülüm canım Özüm İnan Sensiz Ben Ölürüm.
|
Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
hadi kalk gel bu bir bahane birazcık heves biraz cesaret
ilk günki gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emaet |
geri dön sezen aksu geri ger dön ne olur
|
son bir umut verse biri ve güzel olacak birgün herşey dese ben inanırım belki de bu yalana bende alışırım gözlerimi kapamaya... |
Bu son senin sucun, yansin simdi icin..
Daha fazla üzme git, hadi gittt.... Belkiiii, inanirdim.. Aski hic bilmesemm.. Bu ask degil savasdi sankiiiii.. Galibi senn, Sebebide senn... |
Geldim mutsuzluğumla
Yürek susuzluğumla Koynuna al demiyom Eşikte koyma beni Koynunda yatır demem Yeter bağışla beni Aç ellerin gireyim Sana ömrüm vereyim Kuruyan dudaklarına Nefesimi süreyim |
imparator
hangi taş büyükse git vur başını sen benim sevdama layık değilsin değilsin değilsin layık değilsin sen benim sevdama layık değilsin |
Hem varlığın üşütür
Hem yokluğun acıtır,gece nemi.. Sana kanmamak için Tekrar yanmamak için,sakladım hislerimi.. |
benim derdim bana yeter birde sen vurma
bahar gitti fırtınalar eser başımda gülüm gülüm yetmez ölüm savur külüm... |
dön kimle nerde ve nerdeysen döönn...
|
Bu kalbin hep sesi kesik sana ezik
Boyu gayri civan durmaz Bir sey daha var düzeni bozuk Yarasi derin icinde de can durmaz |
Yak gel bildiğin ne varsa
Sat gel, gözüm yok para pulda Yalnız sanadır bu hasretim... |
hasretin ok oldu saplandı cana
ah bu benim canım tenden usandı öyle bir aşk ile özlemişimki ah bu benim ruhum candan usandı dünya zindan oldu ben ise mahpus başımı vurduğum taşlar usandı |
al ömrümü koy ömrünün üstüne
senden gelsin başım gözüm üstüne... |
her saat sesinde
gitmelerin korkusu her günün sonunda bir iki yokluğunun tortusu dilimden düşmüyor kolaysa gel de al içimden söküp .... çektirsen kahrımı helal et hakkını zorlu ...... hoşçakal |
kim bilir neler neler geçti başından
kimse böyle yalnız olamaz anlat birer birer tut ellerimden kimse böyle küskün olamaz |
Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz |
yüreğimi koy avcunun içine senden gelen başım gözüm üstüne...
|
ördü kader ağlarını
kırdı yine kollarımı bir canım var senin olsun |
aç kapıyı gireyim
sana ömrüm vereyim kuruyan dudaklarıma nefesimi süreyim |
beni sen nasıl terk ettin bırakıp gittin
çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah:72: |
aç kapıyı gireyim
sana ömrüm vereyim kuruyan dudaklarıma nefesimi süreyim... |
icimden söküpde alamazlar ya
hayalin aklimdan calamazlar ya hayatimdan seni alip gittiler kurdugum dünyayi yikamazlar yaaa yikamazlarrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa |
sen hep yıldızlara bakıp bakıp dalarken ben sessizce ağlayıp kalbimi kanatırdım
|
Gökte parlayan ay
Kalpte incinen söz Çölde ışıldayan su Sana benzer |
dokunma kalsın,gömleğimde kokun,koynumda suskun kalbin kanasın...
|
yıkılsın dünyammm
koymazki banaaa ölüm olsada sonundaaa sensizmi aslaaa doymadımki sana ölümse ölüm olsun senin yolunda |
Gülümse
Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse... |
ßıtsIn artIk ßenIm dunya Surgunum..
|
DERT ORTAĞIM BENİM-MUAZZEZ ERSOY ask kadehiyle ictigim sensin sevgili diye sectigim sensin butun dunyayi gezdim dolastim anladim ki tek sevdigim sensin dert ortagim benim biricik sevdigim soyle senden baska kimim var benim |
sensizlik her gün bana haram olurken
anılar perde perde karşımda dururken sensizlik hançer gibi sinemde dururken sanmaki sen bensiz huzur bulacaksın bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın anladım senin bana döneceğin yok perişan halimi göreceğin yok |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:34 . |