![]() |
hiç cnm sıkkın yazıorum bişiler alınma sen kendime yazıom..;)
|
he..:)ne yaptın bugün?
|
sadece oturdum saatlerce pc başında o kadar..sen
|
temizlik vs.. onun dışında bende pc deydim
|
:1: anladım ben çıkıorum by
|
oke bye..:)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben gidip uyuyorum...herkese ii geceler...:) |
Bak dayandım olmadı, çek silahımı vur
Elime belime varmıyor affet Bugünüme kusrum var Dostum canımamı kastın var Kim hekimse hakimim olsun Tek duvara tek kafa depremim olsun Sus yaralama şansın var Sago kaç firara hakkın var ( |
nefret ediyorum herkesden...!!!:19:
kimse beni anlamıyo ya... |
nolduu yaaa sanaa???
|
birsürüşeyyyy ya iğrenç herşeyyyy...
|
:S anlatmak istersen dinlerim...
|
şu an anlatacak halim yokk gidip uyucamm....:(
|
hmm sen bilirsin...
|
aslında uyusammı onu da bilmiyom offf en iisi işkence yapayım kendime..
|
ne biçim konuşuosun sen böle yaa...
|
:19:
|
valla ne olduğunu bilmediğim için hiç bişi yazamıorum ama kendini üzmemeye çalış ;)
|
Zaman ellerimde kum gibi dagilir iken
Yıllar beni tasa çeviren hokkabaz gibi Avaz avaz bagirir hükümlü Kapıda kilit sigarama kibrit |
Ben insanmışım...
Hakkımı haktan sipariş almışlar, Düşünce yetime kelepçe takmaya musallat olmuşlar. Yatıya kalmamış,dudakta okunan iyimser dualar. Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım. Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... Aynamın cadısına günde kaç kez selam veriyorum?... Evimin hangi odasında ölmek istiyorum?... Bende bilmiyorum... |
bizim 10-fen C ya biyoloji yazılısı nerden başlıo?bak biriniz cwp yazsın.....
|
noldu suşi..büşra mı bişi yaptı?
|
biyoloji yazılısı konular ekosistem,büyüme ve gelişme,üreme
|
Selam, ne haber?
|
a.s abi iidir işte sen nasılsın?
|
İyidir. Hava güzel dışarda. herşey yolunda şimdilik. Ne olsun..
Orda nasıl hava? Güzelmi? Ah şimdi orda olmak vardı ya... O güzel gölün kenarına gidip kokusunu içime çekmek vardı ya... Neyse belki bir gün olur...:69: |
hawa güsel hemde çokkk:)ya anladığım kadarıyla sen hasret çekiosun:(üsülme ya bi gün olur elbet..
|
Evet yıllardır hasterini çekiyorum oraların.. uzun süredir bakşa şehirler de yaşıyorum... (iş Okul vs. nedeni ile.) Ama az kaldı yakında iyi bir tatil için gelicem o güzel şehre... Ailem ve tüm sevdiklerim orda... Hepsini çok özledim...
İnşalla bir aksilik çıkmaz da gelirim...:69: |
Neyse ben seni de sıkmıyim böyle konuşarak... E anlat bakalım okul nasıl gidiyor...?
|
inş ya...bu kadar çok sewdiğinibilmiyodum...geldiğinde artk bizi de gezdirirsindimi abicim;)
|
Alıntı:
|
ooo baya yorucu bir hafta olacak yani... Allah kolaylık versin o zaman sana şimdiden başarılar...
|
ewt ama geçen hafta 11 tane olmuştu buna şükrediyorum artk..
|
vay... Bu böyle yav?:89: Üniversite de bile bu kadar ders yok yav...
|
işte biz çekiyoruz malesef...:(
|
Valla Allah kolaylık versin ne diyim... Ama bunların karşılığını elbet alacaksın... Biraz daha sabır gerekiyor o kadar... :2:
|
inş walla benim de tek istediğim bu.....ee abi sence ben ne olayım?:)
|
Valla bu senin kararın olmalı. Yani sen "ben ne olabilirim, en iyi hangi işi yapabilirim" sorusuna ne cevap veriyorsun? Hangi konulara yeteneğin var? Mesela eczacılık okumak istiyorsun, eczacılıkla ilgili bir bilgin var mı, yani tam olarak ne iş yaparlar, çalışma koşulları ne, sen yapabiir misin bu işi?
|
yaparım yaw yani inş:46:
|
Yapabileceğinden eminsen hiç durma Eczacı ol... En iyi meslek olur senin için. Hem iş koşulları da iyi...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:46 . |