![]() |
hoşgeldin dicm ama bence ben hoşgelmeliim
sf hayırlı olsun.. |
hem bne hb sende hq cnm(: nbrsin ayrıca tşkkler...
|
neese bne kaçar çarşı da işim war herkeze iyi qünler millet...
|
_yaLıN melekLerİn sÖzü waR_ Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadın Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var |
yalının bütün şarkıları çok hoş..bizimle paylaştığın için sağol canım..:)
|
Gelmiş bahar gecmiş yazlar neyleyim
Dinleyin derdimi daglar söyleyim O yardan bir haber verin öleyim Vallah vallah öleyim billah billah öleyim vallah vallah Hat havina gunde me le wexta reza min got şexe digot le le di nav peza Ez e te bırevinim le şevda reza Were were le dilbere were were Le esmere were were ................................... Halim cok perişan bagrım yaralı Şu dünyada bir yar sevdim el aldı Konuşacak bir tek dostum kalmadı Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah Toplayacak bir tek gülüm kalmadı Vallah vallah kalmadı billah billah kalmadı vallah vallah |
Alıntı:
Ne kadar güzel bir paylaşım... Bunu bir de Hozan Beşir'den dinlemek daha da güzel. Bu arada, görüşmeyeli nasılsın? |
iyim saoL bne bu türküyü rojda dan dinlemiştim çoq qüzel sölüyo..
sen nslsn? |
Ben de iyiyim sağol... Uğraşıyoruz işte ne olsun.
Evet Rojda da seslendirmişti bu şarkıyı. |
$ebO//bU a$k fazLa saNa...
denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok yokluğum varlığım bir dünüm yok yarınım sır nasıl inanaırım sana bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda nefes alsan da yanımda bu aşk fazla sana |
:1:$ebo nun en sewdiqim şarqısıama sözler çoq qüzeL
|
yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye
damlalarda yüzmek gibisi yok :1:ben de çok severim bu şarkıyı,sağol paylaşım için canım |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
...a$k b!tt!... Aşk bitti geriye ne kaldı şimdi Kim suçlu kim aldattı ne farkeder Mühim değil sözlerin önemi yok Dilediğini al dilediğini ver Ne farkeder? Aşk bitti geriye ne kaldı şimdi Gururum olmasa sana git diyemem Ama git ne olur Anla ne olur Bu defa ihaneti unutmak Unutmak ağır gelir Dilediğini al dilediğini ver Ne farkeder? Kim suçlu kim aldattı ne farkeder ...keRemCem... |
slm nbr..nasılsın.. görüşemiyoruz uzan zamandır....
|
iiyiym saol firari sen nslsn kusura bakma çıkmam qerekio umarım iyisindir kib
|
Feridun Düzağaç - Buralardan Gitme
Çok su verilince ölür ya çiçekler Çok ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitmek çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee ---NaKARAT Sen ne güzel güldün solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun Çiçekler.. çiçekler sevildikçe büyür Gitme diyorum sana gitme çiçeklerim benimle ölür Buralardan Gitme Buralar gitsin sen gitme Buralardan gitme buralar gitsin sen gitme Gitmek çözecekse biri gidecekse buralar gitsin Sen gitme... Sen gitmee |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çok su verince ölür ya çiçekler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çok ağlarım, çürür gözlerim gidersen eğer. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen ne güzel güldün, solmuyordun. Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gitme diyorum sana gitme! ....Çiçeklerim benimle ölür. Buralardan gitme. Buralar gitsin, sen gitme. Gitmek çözecekse... Ve biri gidecekse... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buralar gitsin, sen gitme... Sen gitme.. ...alıntıdır... |
..gitmek çözecekse ve birileri gidecekse
buralar gitsin SEN GİTME.. harika bi şarkı ve senn emeğinle de daha güzel bi paylaşım olmuş...çoğ sağol;) |
rica ederim cnm;)
|
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SöyLe Hangi rüzgar aLdı Seni? SöyLe Hangi Yağmur? İçimde bir fırtına koptu sanki, Dön ÖzLedim Seni... oğLum sen gidemezsin uzakLara, geL Bırakma gözLeri ya$larLa, anLamadım ben bu ne yaLan dünya uyan ne oLursun uyan.. Seneler bu ne çabuk geldi geçti Seni bekLiyorken,haberin geldi o An Bu $ehirde Hüzünlendi Dön ÖzLedim Seni... |
|
Blue - Breathe Easy
Cruel to the eye göze zulüm I see the way he makes you smile seni nasıl gülümsettiğini görüyorum Cruel to the eye göze zulüm Watching him hold what used to be mine onu bir zamanlar benim olanı tutarken izlemek Why did I lie? niye yalan söyledim ki? What did I walk away to find? ne bulmak için yürüyüp gittim ki? oooohh...why ooh...why ooooff neden oof neden nakarat I...can't breathe easy ben..rahat nefes alamıyorum Can't sleep at night gece uyuyamıyorum Till you're by my side sen burda benim yanımda olana kadar No...I can't breathe easy hayır ..ben rahat nefes alamıyorum I can't dream yet another dream başka bir rüya göremiyorum henüz Without you lying next to me sen yanımda yatmıyorken There's no air hiç hava yok Curse me inside bana lanet et içinden For every word that caused you to cry ağlamana neden olan her söz için Curse me inside bana lanet et içinden I won't forget unutmayacağım No I won't baby hayır unutmayacağım bebeğim I don't know why bilmiyorum neden I left the one I was looking to find bulmak için aradığım kişiyi terkettim ooh..why oooh..why oof..neden ooof..neden nakarat Out of my mind aklımı kaçırmışım Nothing makes sense any more artık hiçbir şey mantıklı gelmiyor I want you back in my life seni hayatıma geri istiyorum That's all I'm breathing for tüm nefes alma nedenim bu ooooooooooooohhhhhh oohh oooooooooooooffffff ooff!!!! Tell me why söyle bana neden ooh. won't you tell me why oof. ne olur söyle bana neden I can't dream yet another dream başka bir rüyayı göremiyorum henüz Without you lying next to me sen yanımda yatmıyorken There's no air hava yok. Nakarat There's no air hava yok ... |
...qoodbyE myloweR///jameS blUnT...
Did I disappoint you or let you down? Seni Hayal Kırıklığına mı uğrattım yoksa seni yüzüstü mü bıraktım? Should I be feeling guilty or let the judges frown? Kendimi Suçlumu Hissedeyim Yoksa Kaşlarını Çatmana İzinmi Vereyim 'Cause I saw the end before we'd begun, Çünkü Biz Başlamadan Sonunu Gördüm Yes I saw you were blinded and I knew I had won. Evet Gördüm Sarhoş Olmuştun , Biliyordum Kazanacaktım So I took what's mine by eternal right. Sonsuz Hakkımı Aldım Took your soul out into the night. Ruhunu Geceden Dışarı Çıkardım It may be over but it won't stop there, Bitebilir Ama Orda Durmayacak I am here for you if you'd only care. eğer umrundaysa sadece senin için varım You touched my heart you touched my soul. Kalbime Dokundun , Ruhuma Dokundun You changed my life and all my goals. Hayatımı Değiştirdin Ve Bütün hedeflerimi And love is blind and that I knew when, Ve Aşk sarhoştu Ne Zaman Olduğunu Biliyorum My heart was blinded by you. Kalbim Seninle Sarhoştu I've kissed your lips and held your head. Dudaklarından Öptüm ve Ellerini Tuttum Shared your dreams and shared your bed. Yatağını ve Rüyalarını paylaştım I know you well, I know your smell. Seni İyi Biliyorum kokunu İyi Biliyorum I've been addicted to you. Sanin tiryakin oldum Goodbye my lover. Güle Güle Aşığım Goodbye my friend. Güle Güle Arkadaşım You have been the one. Sen Tek Oldun You have been the one for me Sen Benim için Tek Oldun I am a dreamer but when I wake, Birhayalperestim ama uyandığımda You can't break my spirit - it's my dreams you take. Canımı Alamazsın , Aldığın Hayallerimdi And as you move on, remember me, Ve giderken Beni Hatırla Remember us and all we used to be Bizi hatırla , olduğumuz gibi I've seen you cry, I've seen you smile. Seni Ağlarken Gördüm , Seni Gülerken Gördüm I've watched you sleeping for a while. Seni bir an Uyurken Gördüm I'd be the father of your child. Çocuğunun babası olabilirdim I'd spend a lifetime with you. Hayatımı Seninle Harcardım I know your fears and you know mine. Bütün KorkulArını Biliyorum Ve Sende benimKileri We've had our doubts but now we're fine, Şüphelerimiz vardı Ama şimDi İyiyiz And I love you, I swear that's true. Ve Seni Seviyorum ,Yemin Ederim Doğru I cannot live without you. Sensiz Yaşayamam Goodbye my lover. Güle Güle Aşığım Goodbye my friend. Güle Güle Arkadaşım You have been the one. Sen Tek Oldun You have been the one for me. Sen Benim için Tek Oldun And I still hold your hand in mine. Ve Ellerini Hala tutuyorum In mine when I'm asleep. ellerimde ben uyurken And I will wear my soul in time, Ve Zamanında Ruhumu Alacağım When I'm kneeling at your feet. Ayaklarına Kapandığımda Goodbye my lover. Güle Güle Aşığım Goodbye my friend. Güle Güle Arkadaşım You have been the one. Sen Tek Oldun You have been the one for me. Sen Benim için Tek Oldun I'm so hollow, baby, I'm so hollow. Çok Kötüyüm bebeğim Çok Kötü I'm so, I'm so, I'm so hollow. Ben Ben Ben Çok Kötüyüm |
...çOkk kıRqıNım bÜtüN doStlaRıma;)...
|
:74::74:
|
:2:küçüqüm seNi çoqq özledim
|
|
kandilin kutlu olsun..:2:
|
seninde sibelcim:)
|
iyiyim saol firari kusura bakma dışarı çıkcam umrım sende iyisindir umarım biara sohbet edebiliriz:)
|
inşallah yoksun ama yaaa...
|
resimde çoqq qüzel çoqq tşşkr ederim bu arada
|
GIRTiYEN AZADIYê Generalekî tirsonek zalimekî bê însaf Dîwaren qalind bê pencere avakir Dergihên hesinî bi quflên pola dadan Zindanên bin erdê zindanên sarî tarî Bi hostayiya sedsala bîstan pekanî û li Ber dergeh peyeyên bê mêjî Mirovên potîn res gerdeyanên robot raçikan Welat hezekî ser hişk, ko carekî got na êdî bese Li vê keleha zerhî kire mihvan General hertişt je stand serbestî çek dê û bav xûşk û bıra Jê stand roj û xewnên şêrîn ronahî jê stand Lê ma behwerî Lêdan dane kehrebê hilweşandin kor Kirin şûtandin diran rakişandin Neynûk rakişandin namûs hingavtin Marşen sofînî pê dane xwendin Pîsî pê dane xwarin, lê çekê wî dawî Behwenya wî nehejandin Şeveke havîna germ heyv li ezmana di Bişirî û stêrkaw xwe bi ser Herekorê û Geverê de Bi hisret newq dikir wê şevê Dengê gula tivinga pêşmerge ji Geverê firî û li Diyarbekirê danî Dîwarên qalin çirand û mızgînî anî ji Girtîyên azadîyê re Gotin: Goran HACO Muzîk: Ciwan HACO |
Seversin inşallah.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
slm nbr... geldim yoktun...
|
nerelerdesin tod___..:)
|
sen ugrama bizm sayfaya hanfendiii |
firari we arkeoloq paylaşımlarınızı çoq beqendim çoq tşşk ederim (:
susi bnede seni çoq özledim... sibelcim artkk nette pek takılmıom hem sıkıcı qelio hemde wakit kaybı..;) arkideşler satfamı ziyaret ettiqiniz içinde hepinize ayrıca tşşkr ederim:) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:04 . |