![]() |
saol
|
sana son kez yazıyorum mns açarmısın :1:
|
msn acık ne diyeceksen se deee
|
mns açarmısın
|
acık zatennn ne olduuuuu yaaaaaaaaaaaaaa
|
ekledim bekliyorum
|
gelmediiii gelirse kabul ederimm son konuşma ama
|
gelmedi sana mj yazdım
|
yok sen özelden gönderrr ben ekleyeyeyimmm
|
canım çok sıkıyor onun için başka kötü niyetimn yok
|
yaa güzel arkadaşım neden böyle yapıyorsun bak senin yüzünden aartık foruma girmek istemiyorummm anlaa yaaaa
|
Keşke demekten hep nefret ettim ben! Bu hayat denen boşlukta her keşke dediğimde bir parçam daha koptu sanki... Bazen düşünüyorum da acaba kaç yanlışım kaç doğrumu götürüyor? Yoksa yitik doğrularla mı yaşıyorum? Yitik hayaller peşinde miyim? Kendi yalanlarında kaybolan insanların,timsah gözyaşları parçalıyor içimi! Onların göz yaşlarında boğuluyorum. Bir mum gibi eriyorum, acılarımın karşısında... Ölmeden mezara gömülüyorum sanki,yüzümdeki o sahte maskenin kirlerden arınmasını bekleyen bir zavallı gibiyim! , |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkürlerrr alosar beğenmene sewindimm gercektende anlamlı bir çizimmmm |
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
şimdiiii oldumuuuuu
|
evt
|
teşekkürlerrrr alosar
|
ne demek :)
|
:72::72::72:
|
komik bi şey mi söyledim :D
|
kızma hemen :72: benn hep gülerimmmm :72:senle alakası yokk:72: sen keyfine bakkkkkk :72:
|
kızmadım :D
|
iyiiii sewindimmmmm :))))
|
hakkını helal et arkım:(
|
niye ne oldu kii arkadaşım nereyeee
|
bal rengi gözlerinden görmek gibi
büyük sözler söylemeyi öğrendim nicedir. ve seni bitmeyecek bir şiir gibi yaşamayı bitimsiz upuzun bir geleceğe dokunmak gibi yakınım sesine gülüşüne ve pervasız renklere dokunmak gibi cesur bal rengi gözlerinden görmek gibi batışını güneşin ve görkemli gizemini akşamın, sabaha dokunur gibi düşe dokunur gibi |
tekırdaga arkadasımmm....:(
|
hayırlısı arkadaşımmmm allaha emanet ol......
|
nasılsın arkadasımmm?
|
iyi arkadaşımm sen nasılsınnnn
|
slm sizin ziyaret edeceğiniz yok bari bn ziyaret edeyim dedim ama
galiba yok gibisin sizin köyde ziyaret adeti yokmudur yavv:72::72: neyse görüşürüz bayyy |
Alıntı:
Alıntı:
hoş geldin yaprakk bizim köyde ziyaret adedi warda sessiz gelmişinn yani ben yokken :) :72::72::72: |
iyiyim walla arkadasım arada hersei kafaya taksamda:D
|
boşwer be arkadaşımm hayat bu elbet bir yerde bitecekk kafana takmaya değmezz önemli olan dost luklardırrr be arkadaşımmm
|
:11::11: bidahaki gelişimde izmir marşıyla gelirim :72::11: van bandosuylanda göndrmek senden:72::11: napim sözde onlayında gözüküyorsun ama yoksun neyse
umarım karşılaşırız tatil nasıl geçti? |
inşallah karşılaşırızzz yaparakk tatil güzel geçtiiii kısa olması belkiiiii güzelleştirdiiii ee sen hiç yoksunn
|
günaydınlar tatilin güzel geçmesine sevindim. bnde napim şuan çalışıyorum bir ara bayağı bi yoğundum fırsatım yoktu.. bayram tatilinde napıyorsunuz?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:03 . |