![]() |
Ellerimden çıkmıyor ellerinin izi.. Yalnızlık çalarken sirenlerini, Sensiz duygular da anlamsız. Nasıl yığdın aramıza Bunca dağı ovayı denizi .. Ayaklarıma dolaşıyor gözyaşlarım Özlem yine dizi dizi.. Sular akmıyor.. Sevişmeler yakmıyor tenimizi. Ben hüzün avcısıyım , bilirsin .. Bu yakınmalar kendime Sen üstüne alınma.. Yalnız da çoğaltırım gizi Gece beni çağırıyor bak.. Şimdi dalarım cadde sokak Yüreğimde gecikmiş boşluk Ellerimde ; ellerinin izi... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Rüzgarda Var.. Bütün rüzgarlara açıl.. Sana dokunan Aşklar savrulsun.. Çölün kum tepelerine Yüreğinle uç.. Ve uçur dostlarını Göğün derinliğine.. Ara verme durmasın duygular.. Kanatlı beyaz at Aşsın bulutları birer birer.. Yitik değil yaşam.. Orada düşüncelerinde Her şey var... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
slm n habersin ruya.. bugün görüştüm akşam üzeri gidip birliğine teslim oldu.. bi kaç gün sonra arar sana hbr veririm..
|
Biliyorum .. dun gece konustuK.. Nasil oldugun acik ama adettendir ben yine Sen nasilsin diim.. |
nasıl olucam canım sıkılıyo.. biran önce bitsede gelse...
|
Dışarda fırtına var Yüreğimde bir top kar.. Sen yoksun bulut saçlım Geceler neye yarar... Umutla yumak yumak Çözüyor örüyorum.. Yapraklarda çiçekte Hep Seni.. görüyorum Geceler nasıl uzun Saatleri saymak zor Ufuk kızıl kan oldu Gene akşam oluyor [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasret.. Uyuyor gecenin koynunda herkes Ak başın karlı dağ, es ey rüzgâr es Yüreğimde sızı kulağımda ses Benim göKsüm yüreğime dar mıdır.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Şafak söktü esti baharın yeli Daha ne söyleyim , del'oldum deli.. Bu yüreği hangi kabre gömmeli Ne olur gelsene, dağlar kar mıdır... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
slm rüya nbr? artık çok fazla foruma uğramıyosun...
allah tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin ;) |
Inceligin icin tskLer Sinem..;) evt , o donene kadar gidisat boyLe gibi.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:48 . |