![]() |
:20: anlıyorum ama arada bizler için uğra :2: buarada senin sayfanda takılmak çook hoşuma gidiyo.arada takılı kalıyorum umarım sorun olmaz :5:
|
YoK canm neden sorun oLsun Ki.. biz misafirSeveriz :) |
|
|
Uzulurum yine resmini gorunce maziye bakarak vazgecemem senden bir omur gecse boyle ardindan yalvararak.. Don bana yeniden nolur sev beni yeniden nolur al beni yanina nolur don bana yeniden nolur nolur nolur.. Unuturum sandim zamana birakinca seni nasil sevdigimi ama bu gun yine soyluyorum yine hep ayni hep ayni simdi.. Don bana yeniden nolur sev beni yeniden nolur al beni yanina nolur don bana yeniden nolur nolur nolur.. |
...
|
Kimse Bilmez...
|
Seher yeli eser yirtar etegini gülün.. güle baktikca cirpinir yüreği bülbülün.. Bu yildizli gökler ne zaman basladi dönmeye.. Kimse bilmez, kimse bilmez.. Bulut gecti, gözyaşlari kaldi cimende.. gül rengi şarap içilmez mi boyle günde.. .. . |
|
Askimmm....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi.. Ben dudaklarını sense gülleri severdin.. Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli.. Eski bir aşkı anlatır.. Güller ve dudaklar şimdi.. Döküldü yapraklarım, mazim denen o bahçeye Kayboldu dudakların seven yok artık gülleri.. Güller ve dudaklar şimdi ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:50 . |