![]() |
Muzik dinLemeli..
|
Geceler çok soğuk geceler sessiz nasıl yaşarım şimdi ben sensiz.. Hani bana verdiğin o sözler.. Hani o gülen masum gözler.. Alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim.. Sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını Gel bana sor.. nasıl kıydın kendine gül bebeğim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Deniz Ustu Kopurur..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Deniz üstü köpürür Hey canım, rinnanay rinna rinna nay Kayığa da binsem götürür Hey canım, HEY! Benim de şu cihana gelişim Hey canım, rinnanay rinna rinna nay Bir güzelden ötürü Hey canım, HEY! Deniz üstü yelkenden Hey canım, rinnanay rinna rinna nay Ecel geldi erkenden Hey canım, HEY! Denizin ortasında Hey canım, rinnanay rinna rinna nay Mum yanar sofrasında Hey canım, HEY! Benim de bu cihandan gidişim Hey canım, rinnanay rinna rinna nay Memleket sevdasında Hey canım, HEY! |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bakışların gittiğin yerden uzak, Yoksa gelirdim; Sensiz anlamsızlığımı anladım, dön v.s. demek için Bugün burada cumartesi, Ben senin saçlarını, suçlar bakışlarını, Geveze susuşlarını bile özledim Ayrılık bu söyle sende farklı mı zaman? Aynı soğuk.. Aynı hazan… Bugün orda da Cumartesi mi Sen de beni, ‘benim kadar’ özledin mi, ‘Aynalardan kaçarken özlenmeyi beklemek’… Ne kadar acı, ne kadar komik.. Ve bana ait değil mi? Gülme! İncinirim. |
Seni Gorunce..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yillar geçti Silinmedin hafizamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çiktilar Yerlerinden hatiralar Hatiralar unutulmaz Duygularima esir oluyorum Seni görünce Insan bin kere mi yaniyor Bir kere sevince Ruh bedenden ayriliyor Çekimine girdim Bir kere daha yandim Ama canim Gördügüme sevindim Bin kere daha yanarim Sana canim Gördügüme sevindim.. |
Icimin bayrami yuregimin sekeri. Nasilsin nerdesin kimLerle bayramlastin ... Icim buruK. Disim bayram. |
Benden seni anlatmamı isteselerdi; Bir yürek anlatırdım İçinde koskocaman bir dünya, Dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolunu aydınlatan... Deselerdi yaz onu; Yazardım en güzel şiirleri, Dilsiz istekleri, Dipsiz kuyu sarnıçlarında yuvarlanan aşkları... Yazardım parmaklarım morarıncaya kadar, Yazardım yüreğim yorulup duruluncaya kadar... Deselerdi çiz onu; Çizerdim dünyayı, Her tarafı yedi veren gülleriyle yedi renk açan En mevsimsiz çiçeklerin açtığı Nakışlı, oyalı, özenli bir dünya... Ve korkardım kendi çizdiğim dünyaya dokunmaya, Korkardım çiçeklerin yapraklarının solmasından... Deselerdi kim O ? O derdim; yüreğinde deryaları taşıyıpta Tek bir dünyalıyla bile konuşamayan, O sınırsız sevgi deryasında yelken açarken Sevgisini derin kişiliğine gömen... Ve O derdim ; Beni sabahlara kadar kendisini düşünmek zorunda bırakan insafsız... O konuşunca yüreğindeki allı tebessümlerde kaybolduğum, Sigaram kadar tiryakisi olduğum, İçkim kadar başımı döndüren, Görmediğim kadar özlediğim, Özlediğim kadar dokunamadığım, Dokunamadığım kadar masum... Ve O derdim Yaşayıpta yitirdiğim değil, Yaşamayıpta bilmek istediğim, Hayal olmayan tek gerçeğim.... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Acımın acısından susmuşum Ki suskunluğum göklere sığmıyor Böyle bir acıyı kimlere nasıl anlatacağım Gönül dar geliyor sevgime.. Kafam beynime.. Ah şakaklarım Çatlayacağım Anladım artık anladım Kimselere anlatamayacağım.. Azin Nesin |
Biz ne zaman içsek seni düşünüyoruz Genzimizde göl gözyaşları Biz ne zaman içsek, İç değilizdir aslında. Dışımızda bronz bir İzmir akşamı... Yılmaz Erdoğan |
" Ben denizlerde yürümeye başladığım zaman karalarda oturanlar bakıp bana güldüler ben de gittim , sığınacağım bütün adaları birer birer batırdım.. " |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:54 . |