![]() |
ama süper filmler..öle diimi abi? 11-12-13 ü de izledim....
|
evet.ocean's eleven çok güzeldi.12 o kadar değildi ama yinede güzeldi.13ü daha izlemedim, ama ondanda umutluyum.
|
:D
|
arkadaşlar ilgilenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim ayrıca sadece araba değl ,helikopter, uçak ,boat denizaltısı ve iş makinalarıda bulunmaktadır...
Alım satım işindede herkese yardımcı oluruz... ilgilenmke isteyenlere msnim ( msn vermek yasakmıdır bilmiyorum :46: : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kardeş benim ilgi alanım aslında. Çok severim bu tarz şeyleri. Burda bilgilerini bizimle paylaşısan seviniriz. :1:
|
eevtv olur sorularınız olursa yazın bende cevaplayım (reklam vermek yasak oldupu için veremiyorum linki) ama siteden olsaydı daha çok kişiden öğrenirsiz bilgiyi...
ama yinede buradan yardımcı olmaya çalışayım :46: |
Kardeş forum reklamı vermek yasak. Onun için site adresini vermen doğr değil. Ama bu sitede istediğin gibi paylaşım yapabilirsin.
|
Bide bi şey soracam. Bu tür uçak maketleri nerden bulabiliriz almak için? Online satan web sitesi var mı? Fiyatı ne kadar?
|
işte mesajlarımdada belirttiğim gibi biz alım satımda yapıyoruz....elbette bunları satan dükkanlar (istnabul,izmir,adana, ) taraflarında genellikle var... birde siteler var ende site açıyorum alışveriş sitesi isteyene yardımcı olabilirim...
Fiyat olarakda istedğin uçağın modeline markasına göre fiyatlar dğeşiyor. hepsi kalite kalite onun için fiyatlarda değşiyor ama genelde 250 YTl civarından başlayıp 4-5 bin YTL ye kadar gidiyor tabi jetler var onlarda gerçek jet motoru var onların fiyatını bende bilmiyorum ki zaten bilmek istemem :46: |
Satış sitesini sabırsızlıkla bekliyorum. Çok seviyorum bu maketleri. Eğer uygun olursa bi tanede almayı düşünüyorum. Satış sitesini hazırladığın zaman burdan yayınlayabilirsin.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:33 . |